13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajEvenimentul unde angajatorii vor să te cunoască!

Evenimentul unde angajatorii vor să te cunoască!

Știm că îți dorești cele mai bune oportunități de angajare! Dar în unele cazuri, poți întâmpină unele obstacole care te opresc din a avansa spre cariera mult dorită! Am plecat cu ideea de a rezolva una dintre cele mai esențiale nevoie, aceea de a avea un venit stabil și un loc de muncă potrivit ție! Cafeneaua cu Joburi, un ALTFEL de târg cu locuri de muncă, își propune să fie acel eveniment care te aduce mai aproape de angajator, implicit de locul de muncă mult visat!

Un concept unic în România, pe care vei avea ocazia să-l experimentezi în zilele de 11 aprilie la Craiova și 12 aprilie la Râmnicu Vâlcea! Este momentul perfect să te faci cunoscut în fața angajatorilor alături de o cafea fierbinte din partea casei!

Participanții evenimentelor sunt încurajați și susținuți să poarte discuții cu angajatorii într-un cadru relaxat. Scopul este de a reduce emoțiile pe care le resimt candidații în fața un interviu dar și pentru a facilita angajatorilor posibilitatea de a-și cunoaște cu adevărat viitorii angajați.

La Cafeneaua cu Joburi Craiova, ne întâlnim pe 11 aprilie 2022, începând cu orele 10:00-17:00, la Ramada Plaza Craiova, unde vei putea intra în contact cu toți angajatorii care au venit să-ți prezinte oferta lor cu locuri de muncă!

Iar pentru cei interesați de Cafeneaua cu Joburi de la Râmnicu Vâlcea, ne vedem pe 12 aprilie 2022, 10:00-17:00, la Hotel Ramada! Consultanții noștrii în carieră vă așteaptă să descoperiți toate ofertele de muncă potrivite ție!

Câteva alte motive pentru care să participi:

  • Evenimentul este deschis și gratuit tuturor participanților în căutarea unui loc de muncă!
  • Punem la dispoziție o echipă pregătită să te asiste în scrierea CV-ului și multiplicarea lui la xerox.
  • Nu știi ce domeniu e cel mai potrivit pentru tine? Cafeneaua cu Joburi este pregătită pe tot parcursul evenimentului să îți ofere consultanță în carieră.
  • Facilităm un mediu prietenos și relaxant, în care să ai o primă interacțiune cu viitorul angajator de neuitat! Cafeaua sau ceaiul fierbinte este din partea noastră!

Așadar, nu uita!

11 aprilie 2022 – Cafeneaua cu Joburi Craiova

12 aprilie 2022 – Cafeneaua cu Joburi Râmnicu Vâlcea

Dacă dorești să aflii mai multe informații legate de companiile prezente dar și despre eveniment, te încurajăm să urmărești pagina de facebook Cafeneaua cu Joburi și să îți anunți și prietenii să participe la un ALTFEL de târg cu locuri de muncă.

Pagina evenimentului: facebook.com/cafeneauacujoburi

Website: cafeneauacujoburi.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS