22.6 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajÎncheiere proiect „DEZVOLTAREA DURABILĂ A FIRMEI SC CPE AGRICULTOR SRL”

Încheiere proiect „DEZVOLTAREA DURABILĂ A FIRMEI SC CPE AGRICULTOR SRL”

CPE AGRICULTOR SRL, cu sediul în Municipiul Craiova, România, Str. Nicolae Iorga nr. 33, bl. E13a, sc. 1, ap. 20, județul Dolj, cod poștal 200030, anunță încheierea proiectului „DEZVOLTAREA DURABILĂ A FIRMEI SC CPE AGRICULTOR SRL”, cod SMIS 131634, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în calitate de Autoritate de Management a Programului Operațional Regional 2014-2020 şi Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020.

Data începerii proiectului: 01.05.2019 (dată semnare contract de finanțare: 20.05.2020).

Data finalizării proiectului: 30.04.2022.

Valoarea totală a proiectului este de 1.478.119,88 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 950.340,00 lei (valoarea nerambursabilă acordată din FEDR fiind de 807.789,00 lei, iar valoarea nerambursabilă acordată de la bugetul național fiind de 142.551,00 lei).

Proiectul s-a implementat în Municipiul Craiova, Strada Garlești, numărul 121, județul Dolj.

Obiectivul proiectului

Obiectivul proiectului a constat în crearea unei unități noi prin dotarea unui spațiu nou cu utilaje necesare pentru desfășurarea unei noi activități, cea a lucrărilor de construcții a clădirilor rezidențiale si nerezidențiale (CAEN 4120 – Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale si nerezidențiale) si îmbunătățirea competitivității economice prin creșterea productivității muncii în IMM-uri în sectoarele competitive identificate în Strategia Națională pentru Competitivitate.

Proiectul implementat de către CPE AGRICULTOR SRL are următoarele rezultate: achiziția de utilaje (Încărcător telescopic-1 buc., Excavator-1 buc., Miniincarcator-1 buc și un set compus din două panouri fotovoltaice), achiziția de servicii de consultanță și informare și publicitate, precum și crearea de 5 noi locuri de muncă.

Obiectivele specifice ale proiectului

Obiectivele specifice ale proiectului
1. Achizitionarea urmatoarelor:
-Incarcator telescopic – 1 buc.
-Excavator – 1 buc.
-Miniincarcator – 1 buc.
-Set de 2 panouri fotovoltaice – 1 buc.
-Servicii de consultanta scriere proiect – 1 buc
-Servicii de consultanta management proiect – 1 buc
-Informare si publicitate – 1 buc
2. Cresterea numarului de angajati

Investitia prevede cresterea numarului mediu de salariati cu 5 persoane (3 operatori utilaje, 2 mecanici) ca urmare a realizarii investitiei si mentinerea acestei cresteri pe intreaga perioada de monitorizare a proiectului (3 ani dupa efectuarea platii finale in cadrul proiectului.

Va fi angajata cel putin o persoana din cele 5 noi angajate ce va face parte dintr-o categorie defavorizata.

Astfel, proiectul implementat are impact la nivel local/regional cum ar fi: crearea oportunităţilor de noi locuri de muncă prin achiziţiile făcute; dezvoltarea durabilă a zonei; atragerea de investitori străini într-o zonă deficitară din acest punct de vedere; implementarea tehnologiilor competitive pentru o inginerie nouă în domeniul construcţiilor de clădiri rezidenţiale şi nerezidenţiale; asigură pe termen lung o creştere economică durabilă din punct de vedere al mediului – toate fiind posibile prin utilizarea unor utilaje performante ca cele pe care le-am achiziţionat.

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

CPE AGRICULTOR SRL
Date de contact:
Persoana de contact: Verginia Petrescu – Administrator
Telefon: 0740883366
Email: [email protected]

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS