17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCum se joacă astăzi celebrele jocuri ca la aparate?

Cum se joacă astăzi celebrele jocuri ca la aparate?

Oricum le-am numi, fie că le numim slot machine, fruit machine, poker machine, slots, one armed bandit, pokies sau păcănele, aceste jocuri ca la aparate sunt preferatele multora dintre cei care aleg să joace în sălile de jocuri clasice sau în cazinourile online. Statisticile arată chiar că aceste jocuri sunt cele care atrag cele mai mari rulaje și aduc cele mai mari venituri din industria jocurilor de noroc. Cum ele au evoluat mult de la celebrul Liberty Bell și până astăzi, ne-am gândit să facem două scurte mențiuni, una despre începuturi și cea de-a doua, despre nivelul din prezent.

Cum arătau primele jocuri la aparate?

Primul aparat de jocuri a apărut la sfârșitul secolului 19 și a fost conceput de Charles Fey. Acesta era un aparat automat cu trei role care conțineau 5 simboluri, respectiv potcoava de cal, rombul, inimă, pica și un Liberty Bell – Clopotul libertății, care a dat și denumirea aparatului. Trei clopote la rând, aduceau cea mai mare plată, reprezentată de 10 monede de 5 cenți. Acest aparat cu sistem automat de plată a devenit în scurt timp un real succes, inventatorul abia reușind să mai facă față comenzilor.

De atunci și până astăzi aparatul mamă a fost copiat de mulți și a cunoscut îmbunătățiri permanente. Acestea au ținut pasul cu cerințele industriei jocurilor de noroc și cu evoluția tehnologiei. Deceniul 6 al secolului 19 a adus primul aparat electronic, numit Money Honey, iar din deceniul 7 au apărut primele sloturi cu microcipuri.

Astăzi, datorită evoluției tehnologiei, programării și internetului, lucrurile sunt foarte departe de ceea ce este cunoscut drept primul aparat de jocuri de noroc.

Cei interesați de istoria domeniului pot admira încă primul slot machine Liberty Bell, la Liberty Belle Saloon & Restaurant din Reno, din Nevada.

Ce oferă astăzi jocurile ca la aparate?

Astăzi, cei care preferă această formă de distracție au la dispoziție mai multe opțiuni. Ei pot juca ceea ce le place în cazinouri, în săli de jocuri, dispozitive mobile sau pe desktop. Opțiunile s-au îmbunătățit mult, atât în ceea ce privește calitatea jocurilor, cât și diversitatea.

Cum internetul domină cele mai multe dintre preferințele utilizatorilor, platformele ce oferă jocuri ca la aparate sunt din ce în ce mai apreciate. Printre motivele pentru care ele sunt cel mai bine plasate în preferințele utilizatorilor menționăm: multe sloturi vechi și noi, jocuri pe mai multe niveluri de dificultate, condiții avantajoase de joc, cu premii, încercări gratuite și bonusuri, jackpot-uri mari, cel mai bun RTP. Una dintre cele mai bune variante o găsești pe Betfair

Pe lângă numeroase variante, jocurile oferă și condiții grafice și tehnice excelente, ce pot garanta fiecărui jucător acuratețea și precizia dorite. Pentru a se putea bucura cu adevărat de toate avantajele disponibile este foarte important ca beneficiarii să dispună de o conexiune cât mai bună la internet.

Jocurile online sunt reglementate de ONJN, iar pentru a fi legale trebuie să beneficieze de licență și să respecte legile prevăzute de legislația națională pentru aceste tipuri de jocuri.

Vârsta minimă impusă jucătorilor este și online tot cea de 18 ani. Joacă responsabil!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS