7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriSperanța pentru juniori: șase medici pediatri și program de luni până sâmbătă

Speranța pentru juniori: șase medici pediatri și program de luni până sâmbătă

Cei mai mici pacienți au mare nevoie de asigurarea confortului emoțional atunci când merg la o consultație. Mediul necunoscut și examinările necesare sunt adesea pentru copii o sursă de stres, iar empatia și căldura cu care sunt primiți în cabinet fac diferența între copiii care cresc cu frica de medic și cei care ajung să considere mersul la doctor un lucru firesc.

De aceea, spun reprezentanții Centrului Medical Speranța, este foarte important ca echipa care asigură consultațiile de pediatrie să nu neglijeze comunicarea deschisă și latura emoțională.

„Când am început să formăm echipa pentru specialitatea pediatrie, am căutat medici dedicați, care să aibă, pe lângă o bună pregătire, și multă empatie. Noi credem că aceasta este ingredientul cheie atunci când vorbim de medicina pentru copii”, spun reprezentanții Clinicii Speranța.

De curând, Centrul Medical Speranța și-a extins echipa de medici pediatri cu încă doi membri.

„În acest moment avem șase medici pediatri în clinica de pediatrie Speranța din Craiova. Într-un mediu plăcut pentru cei mici, se oferă consultații la pediatrie, ecografii și spirometrii, dar și alte servicii dedicate. Consultațiile se realizează și prin contract cu CAS, la medicii Diana Belu, Tatiana Miculeasa și Bianca Vlădulescu. Există program atât de dimineața până seara, în fiecare zi lucrătoare , cât și în prima parte a zilei de sâmbătă. În clinică se oferă și consultații pentru alăptare, având medici profesioniști în medicina alăptării. Totodată, există și posibilitatea pentru efectuare de consultații la distanță”, transmit reprezentanții centrului medical.

În cadrul consultațiilor la pediatrie, medicii Clinicii Speranța monitorizează creșterea și dezvoltarea, oferă recomandări actualizate privind alimentația cu solide a sugarului și a copilului, sfaturi și tratamente interdisciplinare în legătură cu profilaxia unor afecțiuni (boli alergice, de nutriție, infecțioase) și se ocupă de diagnosticul și tratamentul afecțiunilor acute și cronice.

Pentru orice problemă de sănătate a copilului, puteți contacta echipa Clinicii Speranța la numărul de telefon 0771 493 887.

Detalii pe www.clinicasperanta.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS