15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajEnterprise Investors preia compania CODE FACTORY

Enterprise Investors preia compania CODE FACTORY

Unul dintre liderii mondiali al Fondurilor de Investitii – Enterprise Investors intra in IT-ul romanesc prin preluarea companiei CODE FACTORY in subsidiara SOFTWARE MIND.

Cu peste 15 ani de experienţă in domeniul serviciilor IT şi peste 220 de angajaţi in Marea Britanie, Irlanda, Romania si Moldova, Code Factory a devenit parte a Software Mind, care isi face astfel intrarea pe piata din Romania cu sprijinul unuia dintre cele mai mari fonduri de invesții din CEE, Enterprise Investors.

Având proiecte in domenii ca FinTech, pariuri sportive online și comerț electronic în Europa, America, Asia și Africa, compania Code Factory este recunoscuta pentru dezvoltarea cu succes a unor platforme de betting pentru cele mai mari firme din lume, cum ar fi William Hill, care a devenit un lider pe piata US de pariuri online prin intermediul aplicatiei dezvoltate in comun cu Code Factory.

Consolidarea principiului companiei: „People first”

Noua entitate va avea astfel acces la proiecte de dezvoltare noi, cu tehnologii interesante in zona de Machine learning, Data science sau AI. Vor fi de asemenea si posibilități noi de creșteri profesionale și de cooperare cu noii colegi la nivel de comunitati tehnice si guilds din diferite regiuni din Europa, America de Sud si de Nord, unde Software Mind e deja sau va fi prezenta in perioada urmatoare.

„Ne bucurăm că datorită parteneriatului am trecut la o nouă etapa de dezvoltare, ceea ce presupune şi o creștere substanţială a numărului de angajaţi care pot lucra remote, dar si in birourile noastre din Bucuresti, Timisoara si Craiova. Ne dorim ca in perioada urmatoare atât sa formam noi specialişti prin intermediul programelor de internship, cât şi sa atragerea noi colegi interesati de oportunitatile de dezvoltare oferite de noi”, afirmă Ionut-Cristian Negrescu, CEO Code Factory Romania si Moldova.

Fiind acum peste 800 de specialişti în întregul grup, Code Factory şi Software Mind isi propun atât dezvoltarea serviciilor oferite clienților și partenerilor, cât şi consolidarea principiului companiei: „People first”, cu accent pe dezvoltarea personala si indrumarea de cariera.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS