14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajAflă cum poți face rapid rost de bani cu ajutorul Smile Credit

Află cum poți face rapid rost de bani cu ajutorul Smile Credit

Nevoile financiare ne insotesc la fiecare pas, iar atunci cand veniturile lunare nu reusesc sa le acopere, apare inevitabil stresul si ingrijorarea. Pentru a ajuta cat mai multe persoane sa evite acest tip de stari, la SmileCredit oferim solutii de creditare mult simplificate, fata de orice alta institutie financiara. Obtine un credit rapid de 2000 de lei online, direct din confortul propriei case, indiferent de scopul in care intentionezi sa folosesti banii.

Despre SmileCredit

De peste 5 ani de zile, SmileCredit functioneaza ca Institutie Financiara Nebancara (IFN) care respecta reglementarile si standardele impuse de domeniu. Punctul de plecare pentru dezvoltarea acesteia a fost dorinta de a furniza solutii financiare rapide si accesibile pentru toti cei care au nevoie de ele si pentru care un sistem bancar clasic ar fi impus conditii mult prea complexe. Astfel, pentru situatiile de urgenta maxima sau pentru acoperirea unor nevoi pe care o institutie bancara nu le prevede ca fiind valide, SmileCredit reprezinta un punct de sprijin esential.

Ce este un credit rapid?

Un astfel de credit este o metoda de finantare asemanatoare celor clasice, care a fost cu mult simplificata. Cu alte cuvinte, oricine are nevoie de o suma intre 200 si 2.000 de lei, poate aplica pentru obtinerea sa direct online. Toate demersurile necesare se realizeaza in cel mai scurt timp, direct online. Odata acceptata cererea, contractul este semnat imediat, banii urmand sa fie virati in cateva ore sau cel tarziu in urmatoarea zi lucratoare.

Cine si cum poate aplica pentru o astfel de creditare?

Ne-am dorit ca acele conditii de oferire a creditelor sa fie cat mai simple si usor de indeplinit. Am setat trei mari cerinte, dintre care doar primele doua sunt primordiale. Si anume, in primul rand, solicitantul trebuie sa aiba implinita varsta legala de 18 ani. In al doilea rand, trebuie sa poata dovedi ca are o sursa de venit stabila,, cu ajutorul careia sa poata restitui suma imprumutata. Si, in ultimul rand, se recomanda detinerea unui card pentru un cont valid, unde sa poata fi virati banii. Pentru a simplifica lucrurile, ar fi de preferat ca numarul de cont pe care il indicati sa fie acelasi pe care incasati lunar salariul sau pensia.

Costuri minime in raport cu beneficiile obtinute

Pentru ca intreaga activitate am cladit-o in functie de nevoile clientilor, nu ne dezicem de acest aspect nici in momentul in care vorbim de restituirea sumei imprumutate. Cu alte cuvinte, perioada contractuala se poate prelungi de la o luna, pana la 24 de luni. In acest timp suma va fi esalonata pe rate lunare la care se adauga o dobanda fixa. Altfel spus, cu cat perioada vizata este mai mare, cu atat suma de restituit lunar este mai mica, insa vizeaza mai multe zile de dobanda.

Cu toate acestea, procentul este extrem de mic, suma de restituit depasind-o cu foarte putin pe cea imprumutata. Metoda de calcul este extrem de simpla si vizeaza ca dobanda sa reprezinte un procent de 1,1% din suma totala, raportat la numarul de zile prevazut in contract. In plus, primele 7 zile sunt marcate cu dobanda 0, urmand ca dupa aceasta perioada sa se treaca la valoarea stabilita initial.

Trebuie mentionat faptul ca indiferent de context, dobanda nu va suferi niciun fel de modificare, fiind strict fixa. Mai mult decat atat, nu percepem niciun fel de comision suplimentar, nici macar cel de analiza a dosarului. Astfel, veti avea in permanenta o imagine clara asupra valorilor implicate de imprumut.

Cu SmileCredit obtii ajutor rapid si simplu, fara complicatii!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS