9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajModernizarea si diversificarea activității de producție la Rompart Industry SRL

Modernizarea si diversificarea activității de producție la Rompart Industry SRL

ROMPART INDUSTRY SRL anunţă finalizarea proiectului “Modernizarea si diversificarea activitatii de productie la Rompart Industry SRL “ Cod SMIS 133045.

Proiect finanțat prin Regio Programul Operaţional Regional 2014–2020, implementat la nivel național de către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației în calitate de Autoritate de Management, iar la nivelul regiunii Sud-Vest Oltenia de către Agenţia de Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia în calitate de Organism Intermediar.

Perioada de implementare a proiectului este 01.07.2019 – 31.12.2021, valoare totală a proiectului este de 902.468,53 lei. Finanțarea nerambursabilă primită este în valoare de 606.467,52 lei, din care 515.497,39 lei din FEDR si 90.970,13 lei din valoarea eligibila nerambursabila din bugetul national.

Obiectivele proiectului sunt:
Obiectivul principal al proiectului il constituie dezvoltarea microintreprinderii Rompart Industry SRL prin modernizarea activitatii de productie a pieselor si accesoriilor auto si diversificarea ofertei prin realizarea unor repere auto noi pentru societate.

Obiectivele specifice

Obiectivele specifice ale proiectului:
1. Modernizarea si diversificarea activitatii existente din domeniul reperelor auto prin achizitionarea de echipamente tehnologice noi, cu comanda numerica. Prin implementarea proiectului de investitii, societatea va putea sa obtina piese si accesorii auto noi, pe care nu le-a realizat pana in prezent si sa sporeasca calitatea produselor obtinute pana in prezent, prin achizitia urmatoarelor echipamente:
• Compresor cu surub – 1 buc.
• Masina de electroeroziune CNC – 1 buc.
• Masina de debitat CNC cu plasma – 1 buc.
• Menghina hidraulica – 4 buc.
• Rugozimetru – 1 buc.
De asemenea, prin proiect se vor achizitiona serviciile pentru realizarea unui software de gestiune cu ajutorul caruia se va tine evidenta clientilor si a incasarilor, fiind de real ajutor in vederea dezvoltarii activitatii.

2. Cresterea numarului mediu de salariati ca urmare a realizarii proiectului cu 3 salariati si mentinerea numarului mediu de salariati actuali din cadrul societatii.

3. Respectarea si promovarea principiilor orizontale privind dezvoltare durabila si egalitate de sanse prin:
– achizitionarea utilajelor mai eficiente energetic, si anume: compresor cu surub si masina de debitat CNC cu plasma;
– achizitionarea unor utilaje adaptate pentru operarea de catre persoane cu dizabilitati, si anume: masina de debitat CNC cu plasma;
– angajarea unei persoane din categoria defavorizata „nu a avut un loc de munca stabil remunerat in ultimele 6 luni”;
– includerea persoanelor de sex feminin atat in echipa de management si implementare a proiectului cat si in echipa de operare a investitiei

Indicatori prestabiliti de realizare: intreprindere sprijinita 1 , societate care primeste grant 1, Investitii private combinate cu sprijinul public pentru întreprinderi (grant) 296.001,010 LEI.

Indicatori suplimentari de rezultat: 3 locuri de munca noi create

Impactul investitiei asupra regiunii: crearea de noi locuri de munca

Persoana de contact: dl. Doru-Constantin Michaiu Funcţia – Administrator ROMPART INDUSTRY SRL.; Telefon: 0735.447.555;
Adresa de e-mail: [email protected]

ROMPART INDUSTRY S.R.L.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS