7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeCu murături sau anvelope de vară pe balcon?

Cu murături sau anvelope de vară pe balcon?

Așteptăm sărbătorile de iarnă, așa că, din zi în zi poate veni prima zăpadă de anul acesta. Poate că ai fost atras de alte aspecte și nu ai ajuns la service să-ți schimbi anvelopele de vară cu cele de iarnă. De aici înainte, a cam venit momentul. Iarna bate la ușă și e timpul să-ți planifici vizita la un service auto, eventual cu hotel pentru anvelope.

De ce să nu recunoaștem că, cel puțin în ultimii ani, acest serviciu a devenit o facilitate binevenită, nu un moft. În loc să înghesui anvelopele pe balcon, printre borcanele cu murături și dulceață, mai bine le aduci într-un hotel de anvelope, unde sunt bine păstrate până la următorul sezon.

De ce este obligatorie depozitarea corectă a anvelopelor?

Așa cum a fost expus și mai sus, nu este recomandat să depozitezi anvelopele pe balcon, printre murături și alte borcane. Indiferent că ai balconul închis sau deschis, anvelopele stau cel mai bine păstrate într-un hotel de anvelope.

Dacă nu vă manipulați și nu depozitați corespunzător anvelopele, caracteristicile acestora se pot schimba. Acest lucru le poate scurta viața. Se pot deteriora chiar atât de grav în timpul depozitării încât trebuie înlocuite. Dar dacă sunt manipulate și depozitate corect, ele vă vor oferi ani de durabilitate și veți economisi bani.

Prin urmare, apelarea la un service auto, cu hotel de anvelope la dispoziție, este o idee foarte bună.

De ce ?

  1. Înainte de a le depozita, noi le curățăm și ne asigurăm că nu au rămas pe ele urme de noroi, praf, pietre prinse între caneluri.  
  2. La temperatură rece sau caldă, anvelopele nu trebuie niciodată depozitate în aer liber, întrucât temperatura în aer liber nu este constantă, ba chiar ziua e cald și noaptea pot fi grade cu minus. Un spațiu climatizat corespunzător, cum este cel din depozitul de anvelope, este ideal pentru a nu se uza, deforma, etc.
  3. Stau poziționate în picioare, ceea ce evită deteriorarea. Stivuirea lor acolo unde găsești loc pe balcon este o idee rea. Dacă trebuie să stivuiești, încearcă să nu stivuiești prea sus, pentru a evita răsturnarea și deteriorarea anvelopelor. Cu sau fără jante, anvelopele stau cel mai bine pe un raft dedicat anvelopelor.
  4. Un mecanic de roți inspectează anvelopele, pe care urmează să le ia în depozitare și îți poate da detalii despre starea anvelopelor: uzură, durată de viață, performanțe.
  5. Nu mai cari anvelope de colo, colo și nu mai ai grija lor deloc. Altcineva le manipulează, întreține și montează într-un mod profesionist. Și totul pentru doar 120 lei / sezon.

Depozitarea anvelopelor poate fi o sarcină frustrantă datorită dimensiunii lor și a pașilor suplimentari necesari pentru a le menține în formă bună. Cu toate acestea, este posibil să nu aveți de ales dacă aveți un set de anvelope de vară, care trebuie stocat până în sezonul cald. Anvelopele sunt sensibile la vreme, soare, temperatură și timp. Cel mai bun mod de a depozita anvelopele este într-un mediu uscat și răcoros, care va încetini procesul de îmbătrânire. Păstrarea unui set de anvelope în condițiile potrivite le-ar putea adăuga ani de viață și ție mai mulți bani la bugetul de vacanțe.

Detalii și programări la 0745 102 591 sau la https://bcs-ionservice.ro/programari-online/

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS