2.1 C
Craiova
sâmbătă, 4 decembrie, 2021
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajÎncheiere proiect „DEZVOLTAREA DURABILĂ A FIRMEI SC LIR GROUP INVESTMENTS SRL

Încheiere proiect „DEZVOLTAREA DURABILĂ A FIRMEI SC LIR GROUP INVESTMENTS SRL

Încheiere proiect „DEZVOLTAREA DURABILĂ A FIRMEI SC LIR GROUP INVESTMENTS SRL” SC LIR GROUP INVESTMENTS SRL, cu sediul în Municipiul București, Șoseaua Vitan Bârzești, Nr. 7D-7E, Corp A, Etaj 8, Ap. 34, cod poştal 042121, anunță încheierea proiectului „DEZVOLTAREA DURABILĂ A FIRMEI SC LIR GROUP INVESTMENTS SRL”, cod SMIS 132013, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în calitate de Autoritate de Management a Programului Operațional Regional 2014-2020 şi Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020. Data începerii proiectului: 01.07.2019 (dată semnare contract de finanțare: 30.12.2020).

Data finalizării proiectului: 30.11.2021.

Valoarea totală a proiectului este de 1.485.933,28 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 950.340,00 lei (valoarea nerambursabilă acordată din FEDR fiind de 807.789,00 lei, iar valoarea nerambursabilă acordată de la bugetul național fiind de 142.551,00 lei).

Proiectul s-a implementat în Municipiul Craiova, Strada Drumul Apelor, Nr. 54, Județul Dolj.

Obiectivul general al proiectului „DEZVOLTAREA DURABILĂ A FIRMEI SC LIR GROUP INVESTMENTS SRL” l-a constituit extinderea capacităţii unei unităţi existente, prin dotarea unui spaţiu nou cu utilaje necesare creşterii volumului de lucrări de pregătire a terenului şi creşterea competitivităţii economice a firmei prin asimilarea progresului tehnologic şi gestionarea în mod eficient a resurselor, în contextul actual al dezvoltării durabile şi în acord cu tendinţele europene.

Obiectivele specifice ale proiectului:

1. Achiziţia de bunuri si servicii: – Buldoexcavator – 3 buc. – Miniexcavator pe şenile – 1 buc. – Set de 2 panouri fotovoltaice – 1 buc. – Servicii de consultanţă scriere proiect – 1 buc. – Servicii de consultanţă management proiect – 1 buc. – Informare şi publicitate – 1 buc. (comunicat de presă începere şi încheiere proiect, placa permanentă, autocolante, afiş A2)

2. Creşterea numărului de angajaţi Investiţia a prevăzut creşterea numărului mediu de salariaţi cu 5 persoane ca urmare a realizării investiţiei şi menţinerea acestei creşteri pe întreaga perioadă de monitorizare a proiectului.

Cel puțin o persoană din cele 5 noi angajate face parte dintr-o categorie defavorizată. Proiectul implementat de către SC LIR GROUP INVESTMENTS SRL are următoarele rezultate: achiziția a trei buldoexcavatoare, un miniexcavator pe şenile și un set de două panouri fotovoltaice, achiziția de servicii de consultanță și informare și publicitate, precum și crearea de 5 noi locuri de muncă.

Astfel, proiectul implementat are impact la nivel local/regional cum ar fi: crearea oportunităților de noi locuri de muncă prin achizițiile făcute; dezvoltarea durabilă a zonei; atragerea de investitori străini într-o zonă deficitară din acest punct de vedere; implementarea tehnologiilor competitive pentru o inginerie nouă în domeniul lucrărilor de pregătire a terenului; asigură pe termen lung o creștere economică durabilă din punct de vedere al mediului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Liga 3 / CSO Filiași luptă în Vâlcea, cu...

CSO Filiași, echipă care și-a încheiat aventura din Cupa...

ȘTIRI GdS