20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajMcDonald’s a inaugurat la Râmnicu Vâlcea unul dintre cele mai moderne restaurante din țară

McDonald’s a inaugurat la Râmnicu Vâlcea unul dintre cele mai moderne restaurante din țară

Noua unitate McDonald’s, pe care Premier Restaurants – operatorul lanțului de restaurante McDonald’s din România – o inaugurează pe plan local, în urma unei investiții în valoare de peste 9 milioane lei, a fost deschisă pe 18 octombrie. Cu această ocazie, compania creează peste 70 de locuri de muncă pentru vâlceni.

Restaurantul este situat pe Bulevardul Dem Rădulescu, numărul 2-14, și dispune de un număr generos de locuri, respectiv 95 în interior și 72 la exterior. În plus, în parcare sunt incluse stații de încărcare pentru mașini electrice.

De asemenea, restaurantul vine și cu o cafenea McCafé, unde clienții se pot bucura de o cafea gustoasă sau de un desert delicios. Clienții pot servi produsele preferate pe terasă sau în restaurant, pot comanda la pachet, la McDrive sau prin serviciul McDelivery.

McDonald’s Râmnicu Vâlcea, restaurant de tip Drive-Thru, integrează cele mai noi tehnologii, fiind prevăzut cu ecrane digitale de prezentare a produselor pe linia de drive și în restaurant. În plus, este dotat cu 6 kiosk-uri digitale de comandă care le permit clienților să comande rapid și ușor, să adauge extra ingrediente, să plătească cu cardul sau contactless și să scaneze diferite oferte speciale disponibile în aplicația McDonald’s. În plus, la kiosk-uri, clienții pot scana codul QR disponibil în secțiunea MyM Rewards din aplicația de mobil, pentru a aduna puncte de loialitate în schimbul cărora pot obține produse și meniuri din partea casei.

Toate restaurantele McDonald’s din România respectă măsurile interne Siguranță+, angajații sunt echipați cu mănuși și măști de protecție, iar toate suprafețele sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi. Clienții au acces la soluții dezinfectante și sunt încurajați să plătească cu cardul și să respecte toate măsurile de distanțare fizică.

Pentru mai multe informații,  puteți accesa www.mcdonalds.ro și www.facebook.com/McDonalds.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS