9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPlatforma online Stailer extinde digitalizarea programărilor și în alte orașe

Platforma online Stailer extinde digitalizarea programărilor și în alte orașe

Faptul că trăim în epoca vitezei, implicit a digitalizării, ne permite să profităm de aceste șanse și să ne eficientizăm timpul pe cât de mult posibil. Aici ne raportăm la toate industriile care au intrat în sfera digitalizării, cu scopul de a ne oferi avantaje peste avantaje, inclusiv industria de beauty.

Posibil ca lumea să își pună întrebarea ce înseamnă digitalizarea industriei de beauty și cu ce avantaje vine spre public. Digitalizarea acestei nișe înseamnă ca accesibilitatea saloanelor de înfrumusețare de către clienți să fie mult mai simplă, mai eficientă, rapidă, calitativă și să vină cu o rezolvare a unor probleme destul de des întâlnite în această zonă.

Stailer este o platformă online ce vine cu toate răspunsurile, dar și cu soluțiile.

Stailer, o platformă ce a revoluționat industria beauty încă de când a apărut pe piață

Una dintre marile probleme ale clienților atunci când își doreau să beneficieze de un serviciu de beauty era lipsa unui loc liber pe scaun. Probabilitatea de a găsi o programare chiar în aceeași zi era una destul de mică.

Iată că Stailer are scopul de a rezolva această problemă. O platformă online cu ajutorul căreia clienții se pot programa la saloane de coafura in Craiova, București, Iași, Cluj, Timișoara, Oradea, Brașov, Constanța, Sibiu și Bacău.

Bineînțeles, serviciile sunt mult mai complexe și cuprind toate nevoile și cerințele celor care își doresc o programare la un salon din aceste orașe. Tuns, vopsit, manichiură, pedichiură, epilat, tratamente faciale, masaje de relaxare și multe altele, ce pot fi accesate la orice oră din zi sau din noapte, de pe Stailer.

Practic, platforma îmbunătățește experiența utilizatorilor, oferindu-le posibilitatea de a alege chiar ei ora la care doresc să se programeze, fără a fi condiționați de ceva anume. În plus, toate saloanele listate pe Stailer oferă servicii de o calitate înaltă, având în spate stiliști cu vastă experiență.

O platformă gratuită – mai multe beneficii

Oricine dorește să vadă lista completa cu saloanele din Craiova sau din celelalte orașe o poate face gratuit. Programarea este și ea gratuită, iar cei care doresc să se programeze doar cu Stailer își pot crea un cont aici, pentru a avea mai multe beneficii. Și acest cont este gratuit.

Clienții mulțumiți de serviciile primite pot lăsa recenzii pe pagină, fiind un punct de reper și pentru cei nou veniți. În plus, pe Stailer se găsesc fotografii ale saloanelor, detalii precum prețul și durata unui serviciu, ce produse se folosesc, inclusiv indicații exacte cu privire la locație prin Google Maps.

Cei interesați pot descărca aplicația Stailer din App Store sau Google Play în mai puțin de 1 minut. Pe pagina de Facebook cu același nume pot fi la curent cu toate noutățile legate de concursuri, beneficii, locații și multe altele.

Iată că acum, cu Stailer, în mai puțin de 5 minute, o programare la un salon de beauty este gata. Fără costuri, fără condiții, fără timp pierdut.

Cei care încă nu au descoperit Stailer și beneficiile ei pot accesa site-ul pentru mai multe detalii.

Date de contact: [email protected].

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS