6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriCOMUNICAT DE PRESA PRIVIND FINALIZAREA PROIECTULUI CU TITLUL “DIVERSIFICAREA SI DEZVOLTAREA ACTIVITATII SC PR PHOTO MEDIA SRL PRIN ACHIZITIA DE UTILAJE”

COMUNICAT DE PRESA PRIVIND FINALIZAREA PROIECTULUI CU TITLUL “DIVERSIFICAREA SI DEZVOLTAREA ACTIVITATII SC PR PHOTO MEDIA SRL PRIN ACHIZITIA DE UTILAJE”

Tipul materialului: Comunicat de presa
Titlul proiectului: DIVERSIFICAREA SI DEZVOLTAREA ACTIVITATII SC PR PHOTO MEDIA SRL PRIN ACHIZITIA DE UTILAJE

Numele beneficiarului: PR PHOTO MEDIA SRL
Obiectivele proiectului: Obiectivul general al proiectului îl reprezinta diversificarea si dezvoltarea activitatii solicitantului S.C. PR PHOTO MEDIA S.R.L. prin crearea unui proces de productie cu totul nou, contribuind astfel la consolidarea pozitiei pe piata a întreprinderilor mici si mijlocii în domeniile competitive identificate în Strategia Naþionala de Competitivitate si Planurile Regionale de Dezvoltare.

Obiectivele specifice ale proiectului
1: Dezvoltarea activitatii companiei prin crearea unui flux de productie, si prin achizitia de utilaje si echipamente specifice pentru obtinerea de produse in urma
Operatiunilor de mecanica generala – CAEN 2562. Obiectivul este atins ca urmare a realizarii activitatii de achizitie a utilajelor si echipamentelor si are ca rezultat: 1 masina laser, 1 echipament taiere plasma, 1 abkant de indoit tabla, 1 monitor led, 1 desktop, 1 multifunctionala, 1 sistem fotovoltaic.
2: Angajarea unui numar de 5 (cinci) persoane cu norma intreaga pe perioada nedeterminata ca urmare a realizarii investitiei si mentinerea acestei cresteri pe intreaga perioada de monitorizare a proiectului.

Valoarea totala a proiectului: 1.189.729,31 lei

Finantarea nerambursabila: 949.783,44 lei, din care valoarea nerambursabila din FEDR 807.315,92 lei si valoare nerambursabila din BUGETUL NATIONAL 142.467,52 lei

Valoare contributiei europene(FEDR): 807.315,92

Rezultatele proiectului:

  1. 1 masina laser, 1 echipament taiere plasma, 1 abkant de indoit tabla, 1 monitor led, 1 desktop,1 multifunctionala, 1 sistem fotovoltaic.
  2. 5 salariati cu norma intreaga pe perioada nedeterminata

Impactul proiectului: dezvoltarea prin inovarea de produs si process in cadrul activitatii solicitantului SC PR PHOTO MEDIA SRL si creearea unui process de prestare de servicii cu totul nou.

Data începerii şi finalizării proiectului: 01.09.2019 – 30.09.2021

Codul MySMIS: 133588

Date de contact – PR PHOTO MEDIA SRL, Email: [email protected].

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS