14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriComunicat de presă - Încheiere proiect „Dezvoltarea durabilă a firmei SC TOREDIL 27 CONS SRL”

Comunicat de presă – Încheiere proiect „Dezvoltarea durabilă a firmei SC TOREDIL 27 CONS SRL”

SC TOREDIL 27 CONS SRL, cu sediul în Oraş Rovinari, România, Str. Aleea ZAMBILELOR nr. -, Bloc T4, Scara 1, Etaj 2, Ap. 8, judeţul Gorj, cod poştal 215400, anunță încheierea proiectului „Dezvoltarea durabilă a firmei SC TOREDIL 27 CONS SRL”, cod SMIS 132116, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în calitate de Autoritate de Management a Programului Operațional Regional 2014-2020 şi Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020.

Data începerii proiectului: 01.05.2018 (dată semnare contract de finanțare: 12.08.2020).
Data finalizării proiectului: 30.11.2021.
Valoarea totală a proiectului a fost de 653.587,09 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 439.386,28 lei (valoarea nerambursabilă acordată din FEDR fiind de 373.478,34 lei, iar valoarea nerambursabilă acordată de la bugetul național fiind de 65.907,94 lei).
Proiectul s-a implementat în Municipiul Targu-Jiu, Judetul Gorj, Aleea Merilor, nr. 37A, nr. cadastral 43458.

Obiectivul general al proiectului ”Dezvoltarea durabilă a firmei SC TOREDIL 27 CONS SRL îl constituie extinderea capacitaţii unei unităţi existente, prin dotarea unui spaţiu nou cu utilaje necesare creşterii volumului de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale si nerezidenţiale executate şi creşterea competitivităţii economice a firmei prin asimilarea progresului tehnologic si gestionarea in mod eficient a resurselor, in contextul actual al dezvoltării durabile şi in acord cu tendinţele europene. Obiectivul general al proiectului este în deplină concordanţă cu obiectivul general al POR 2014-2020.

Obiectivele specifice ale proiectului:

  1. Achiziţionarea urmatoarelor:
  • Buldoexcavator – 1 buc.
  • Miniexcavator pe şenile – 1 buc.
  • Panouri fotovoltaice – 2 buc.
  • Servicii de consultanţă scriere proiect – 1 buc
  • Servicii de consultanţă management proiect – 1 buc
  • Informare şi publicitate – 1 buc (comunicat de presă derulare proiect (1 buc.), afiş A2 (1 buc.), placă permanentă (1 buc.), autocolante (2 buc.), comunicat de presă incheiere proiect (1 buc.))
  1. Creşterea numărului de angajaţi Investiţia prevede creşterea numărului mediu de salariaţi cu 5 persoane (doi deservenţi utilaje, un muncitor necalificat, un mecanic, un şofer) ca urmare a realizării investiţiei şi menţinerea acestei creşteri pe întreaga perioadă de monitorizare a proiectului (3 ani după efectuarea plăţii finale în cadrul proiectului). Se va angaja cel puţin o persoană ce va face parte dintr-o categorie defavorizată.
    Se va reanaliza necesitatea si oportunitatea personalului angajat in functie de necesităţile firmei la un moment dat.

Proiectul implementat de către SC TOREDIL 27 CONS SRL are următoarele rezultate: achiziția de bunuri şi servicii (un buldoexcavator si un miniexcavator pe şenile și un set compus din două panouri fotovoltaice), achiziția de servicii de consultanță și informare și publicitate, precum și crearea de 5 noi locuri de muncă.

Astfel, proiectul implementat are impact la nivel local/regional cum ar fi: crearea oportunităților de noi locuri de muncă prin achizițiile făcute; dezvoltarea durabilă a zonei; atragerea de investitori străini într-o zonă deficitară din acest punct de vedere; implementarea tehnologiilor competitive pentru o inginerie nouă în domeniul constructiei cladirilor rezidentiale si nerezidentiale; asigură pe termen lung o creștere economică durabilă din punct de vedere al mediului – toate fiind posibile prin utilizarea unor utilaje performante ca cele pe care le-am achiziționat.

SC TOREDIL 27 CONS SRL
Date de contact:
Persoana de contact: Gîrbaci Giani-Vasile – Administrator
Telefon: 0721532682
Email: [email protected]

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS