10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeCentru de pregătire pentru Magistratură şi Barou, pentru absolvenţii de Drept din Oltenia

Centru de pregătire pentru Magistratură şi Barou, pentru absolvenţii de Drept din Oltenia

Absolvenţii Facultăţii de Drept din Oltenia care îşi doresc o carieră în magistratură sau avocatură au din acest an şansa de a se pregăti pentru examenele de admitere la Craiova, într-un centru fondat de doi foşti magistraţi.

Pregătire la cel mai înalt nivel, fără naveta în ţară

Avântaţi într-o luptă acerbă, înfruntând unul dintre cele mai dificile examene de admitere din sistemul educaţional românesc, candidaţii din regiunea noastră vor putea scăpa din acest an de drumurile obositoare în ţară. Fondatorii centrului de instruire şi suport LexTop Trading spun că acesta a fost şi unul dintre motivele care i-au determinat să ia această iniţiativă.“Am cunoscut mulţi tineri care faceau naveta pentru a se pregăti pentru examen, necesitând cheltuieli şi acumulând oboseală. Este foarte greu. Am primit foarte multe solicitări de îndrumare și instruire în acest sens și am decis să deschidem acest centru de pregătire pentru toţi cei care visează la o carieră de magistrat sau avocat, abordând o pregătire de calitate”, transmit fondatorii LexTop Trading. 

Modul intensiv pentru examenul din toamnă

Din acest an, absolvenţii din Oltenia au această posibilitate la ei acasă, la costuri mai mici. Pentru examenele din această toamnă, pregătirea la centrul LexTop va începe în septembrie şi va fi una intensivă.

“Vom avea mai multe module de instruire, nu doar intensive, ci şi de formare, care pot dura de la 2 luni până la 6 luni. Însă pentru examenul din acest an, în septembrie demarăm pregătirea intensivă”, transmite echipa.

Cei doi foşti magistraţi craioveni ştiu cât de dificil este începutul de drum în acest domeniu. Şi mai ştiu că nimic nu ajută mai mult la pregătirea pentru un examen atât de complex decât experienţa împărtăşită de profesionişti.

“Cine poate şti mai bine etică, deontologie, cine poate cunoaşte mai mult despre interdicţii, restricţii, despre tot ce înseamnă să fii magistrat sau avocat decât o persoană cu ani de muncă în acest domeniu?” întreabă fondatorii LexTop.

Iar tainele profesiei sunt acum accesibile pentru toţi absolvenţii Facultăţii de Drept din regiune care îşi propun să urmeze această cale.

Locul unde se deprinde gândirea de magistrat

Centrul de pregătire LexTop Trading va oferi nu doar suport teoretic, ci şi pregătire practică, suport psihologic, prin colaborarea cu un specialist. “Este important să aprofundăm materia, iar acolo unde există lacune să le eliminăm şi să pregătim candidatul pentru interviu, care poate fi o probă dură pentru un student abia ieşit de pe băncile şcolii. Căci la interviu unui candidat I se cere să se transpună acolo, în poziţia de magistrat, ceea ce impune pregătire şi experienţă”, explică fondatorii.

“Gândirea de magistrat se formează şi se educă şi tocmai de aceea noţiunile teoretice nu sunt suficiente”, explică fondatorii.

Lectori cu pregătire şi experienţă în domeniu

Echipa LexTop Trading este formată din lectori cu pregătire în domeniu şi experienţă în activitatea juridică. Aceştia vin în sprijinul candidaţilor asigurând metode corecte, actuale şi eficiente de studiu, îndrumare şi pregătire – inclusiv psihologică – pentru examen şi pentru interviu.

“Avem un plan de pregătire optimizat şi bine fundamentat, o balanţă echilibrată între nivelul teoretic şi pregătirea de ordin practic a candidaţilor. Vorbim despre o pregătire teoretică şi practică la nivel avansat, cu urmarea unui plan bine definit în aprofundarea materiei pentru examen, cu asigurarea de materiale de lucru potrivite, analiza tehnică a grilelor şi speţelor, formarea unui stil de învăţare adecvat şi a unei gândiri juridice”, transmite echipa.

LexTop oferă inclusiv pregătire la nivel de dicţie şi dezvoltarea abilităţilor de comunicare publică, importante pentru proba eliminatorie a interviului. Iar poate cel mai important lucru este instruirea personalizată, realizată de profesionişti din domeniu, care le oferă şansa la performanţă celor la început de drum.

Înscrierile la modulele de pregătire oferite de LexTop Trading se pot face la numărul de telefon 0738 131 764 sau la adresa de email [email protected].

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS