18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriLaCassa Parc Residence, ansamblul imobiliar din inima naturii

LaCassa Parc Residence, ansamblul imobiliar din inima naturii

Pandemia care ne-a închis în case în ultima perioadă ne-a făcut să ne reconfigurăm priorităţile şi să ne apreciem mai mult căminul. Să înţelegem cât este de important să te simţi bine la tine acasă şi cât contează să vezi un colţişor de verdeaţă pe fereastră.

Aşa că LaCassa Parc Residence ar putea fi considerat unul dintre cele mai ofertante proiecte rezidenţiale din oraş. Cu garsoniere şi apartamente spaţioase şi aerisite şi cu vederi panoramice asupra celei mai frumoase zone a Craiovei, grandiosul parc “Nicolae Romanescu”, Lacassa Parc Residence este nu doar un spaţiu de locuit, ci unul de trăit.

Proiectul este compus din 2 clădiri şi are termen de finalizare la mijlocul anului 2022.

„Apartamentele din cadrul complexului rezidenţial La Cassa Parc au fost concepute pentru ca tu să uiţi de orice griji. Compartimentările eficiente care conferă ergonomie spațiului interior, materialele de calitate superioară, cât și localizarea fac din acestea casa pe care o cauți”, transmite managerul de proiect, Virgil Catalina.

LaCassa Parc Residence este un ansamblu rezidențial dezvoltat în zona de est a Craiovei, în imediata proximitate a Parcului Romanescu, având astfel acces facil la peste 90 hectare de natură, cu o calitate a aerului foarte ridicată, la doar câteva minute de centrul oraşului.

Cu un amplasament deosebit, pe o stradă cu acces rapid dar totuşi retras traficului, într-o zonă dominată de construcții rezidentiale moderne, LaCassa Parc Residence impresionează prin arhitectura exterioară și prin apartamentele cu terase, cu vedere directă către parc și sudul oraşului.

Eficienţă şi confort

Dezvoltatorii LaCassa au o viziune clară: nu doar apartamentele au nevoie de finisaje de calitate, dar şi spaţiile comune. Astfel, pentru design şi eficienţa costurilor, se utilizează exclusiv tehnologia LED pentru iluminarea spaţiilor comune, iar finisajele sunt atent gândite pentru orice colţ al clădirii.

“Recunoscători pentru apropierea de oaza de natură şi pentru forma terenului generos de aproximativ 3000 mp, proiectul este compus din două imobile cu regim mic de înălţime, pornind de la o viziune clară: calitatea vieţii și intimitate. De la conformarea şi înălţimea utilă a interioarelor, spaţiile de depozitare, la terasele exterioare şi spaţiile comune verzi şi de joacă, apartamentele noastre se deschid amplu şi generos pentru a acomoda stilul de viaţă al momentului – bucuria de a fi acasă”, transmite echipa Lacassa.

Suprafeţele sunt echilibrate, perfect împărţite, iar design-ul modern, parcările, locul de joacă şi spaţiile verzi au fost încă de la început priorităţi.

Grija pentru mediul înconjurător ne determină să folosim materiale de înaltă tehnologie, atât la exterior cât și la interior. Siguranța complexului este dată de respectarea celor mai înalte standarde antiseismice, structura fiind proiectată în conformitate cu noile standarde europene”, spun dezvoltatorii.

LaCassa Residence – Mai aproape de natură. Mai aproape de tot ce contează pentru tine

Amplasamentul clădirilor este ideal. În liniştea oazei de verdeaţă, dar în imediata apropiere a tuturor obiectivelor de interes cotidian.

„LaCassa Parc Residence este proiectul rezidențial de lângă parcul din Craiova care îți oferă posibilitatea să locuiești intr-un mediu sănătos, cu suprafete echilibrate, perfect împărțite, design modern, parcări, loc de joaca și spații verzi. Totul la doar 100 m de cel mai mare Parc Natural din România, la doar 400 m de școala Ethos, la doar 80 de stația de autobuz, la doar 10 minute de centrul orașului Craiova, la 10 minute de Universitatea din Craiova, la doar 8 minute până la cel mai mare Mall al orasului, la 15 minute de aeroportul orasului, și la 5 minute de Hypermarketul Lidl.”

Proiectul este compus din două clădiri cu două etaje şi mansardă, cu garsoniere şi apartamente cu două şi trei camere. Clădirile sunt dotate cu lift, tâmplărie de calitate, de 7 camere, videointerfonie, parcare securizată şi monitorizată 24/24.

Accesul auto se face din strada Potelu.

Ansamblul dispune de locuri de parcare suficiente, atât pentru locatari, cât şi pentru vizitatori, inclusiv de parcări pentru biciclete.

Unicitatea proiectului este dată de locația excelentă, prețurile corecte, calitatea remarcabilă și garanția construcției, toate acestea recomandând  LaCassa Parc Residence ca investiție.

Caracteristici premium

Printre caracteristicile care plasează Lacassa în categoria premium a proiectelor rezidenţiale se numără nu doar structura ansamblului, dar şi detalii precum grădinile private, tâmplăria şi placările interioare, instalaţiile sanitare şi termice produse în Germania, Spania sau Italia, sistemul securizat cu barieră şi supraveghere video, structura antiseismică de înalt nivel.

”Pentru a ne respecta standardele de calitate propunem clienților noștri o selecție diversă de dotari și finisaje, dar putem interveni personalizat pe baza solicitarilor”, precizează managerul de proiect.

Toate apartamentele sunt decomandate, cu spații ample de depozitare. Apartamentul poate fi compartimentat cu bucătărie separată sau tip open-space.

Pentru mai multe informaţii legate de proiect, puteţi contacta reprezentanţii LaCassa Park Residence direct la numărul de telefon 0756043676 sau puteţi consulta prezentarea detaliată a proiectului aici, cu randări ale locuinţelor, aici:

”Haideți să ne cunoaștem!”
Manager Proiecte – Virgil Catalina
0756043676

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS