sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriComunicat de presa privind finalizarea proiectului cu titlul “CONSTRUIRE SPATIU DE PRODUCTIE PENTRU ECHIPAMENTE ELECTRICE, PLATFORMA CAROSABILA SI IMPREJMUIRE TEREN”

Tipul materialului: Comunicat de presa

Titlul proiectului:“CONSTRUIRE SPATIU DE PRODUCTIE PENTRU ECHIPAMENTE ELECTRICE, PLATFORMA CAROSABILA SI
IMPREJMUIRE TEREN”

Numele beneficiarului: FOR FOREST SRL

Obiectivele proiectului: Dezvoltarea capacitatii de productie a SC FOR FOREST S.R.L. prin achizitia de utilaje productive performante ce vor determina dezvoltarea activitatii economice desfasurate in cadrul unei infrastructuri de productie noi.

Valoarea totala a proiectului: 1.164.070,85 lei

Valoarea totala nerambursabila (FEDR+BN) : 893.041,68 lei, iar valoarea nerambursabila din FEDR: 759.085,43 lei

Data începerii şi finalizării proiectului: 01.10.2016 – 31.08.2021

Codul MySMIS: 110578

Impactul investiției asupra regiunii este unul pozitiv, investitia determinand cresterea competitivitatii societatii FOR FOREST SRL, in vederea consolidarii pozitiei pe piata a acesteia în domeniile competitive identificate în Strategia Nationala de Competitivitate si Planurile Regionale de Dezvoltare.

Rezultatele Proiectului:

1. Asigurarea derularii in bune conditii a unui proiect cu finantare nerambursabila, pana la sfarsitul perioadei de implementare, prin achizitia de servicii de consultanta si servicii de informare si publicitate;.
  2. Crearea a 5 locuri de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga odata cu implementarea proiectului, dintre acestea un post va fi ocupat de catre o persoana din categorii defavorizate. Principalele categorii vizate pentru ocuparea acestui post sunt:
    a) persoana care nu a avut un loc de munca stabil remunerat în ultimele 6 luni;
    b) persoana care are vârsta cuprinsa între 15 si 24 de ani;
    c) persoana care are vârsta de peste 50 de ani
  3. Cresterea capacitatii tehnice a societatii prin realizarea unei infrastructuri de productie si achizitia a 5 echipamente productive si 1 echipament pentru energie regenerabila, pana la finalizarea implementarii proiectului.

Localizarea proiectului: MUNICIPIUL CRAIOVA, Str. Liviu Rebreanu, Nr. 25, JUDETUL DOLJ

FOR FOREST SRL
Persoana de contact: Grigore Maria- Administrator