19.2 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriComunicat de presa privind finalizarea proiectului cu titlul “CONSTRUIRE SPATIU DE PRODUCTIE PENTRU ECHIPAMENTE ELECTRICE, PLATFORMA CAROSABILA SI IMPREJMUIRE TEREN”

Comunicat de presa privind finalizarea proiectului cu titlul “CONSTRUIRE SPATIU DE PRODUCTIE PENTRU ECHIPAMENTE ELECTRICE, PLATFORMA CAROSABILA SI IMPREJMUIRE TEREN”

Tipul materialului: Comunicat de presa

Titlul proiectului:“CONSTRUIRE SPATIU DE PRODUCTIE PENTRU ECHIPAMENTE ELECTRICE, PLATFORMA CAROSABILA SI
IMPREJMUIRE TEREN”

Numele beneficiarului: FOR FOREST SRL

Obiectivele proiectului: Dezvoltarea capacitatii de productie a SC FOR FOREST S.R.L. prin achizitia de utilaje productive performante ce vor determina dezvoltarea activitatii economice desfasurate in cadrul unei infrastructuri de productie noi.

Valoarea totala a proiectului: 1.164.070,85 lei

Valoarea totala nerambursabila (FEDR+BN) : 893.041,68 lei, iar valoarea nerambursabila din FEDR: 759.085,43 lei

Data începerii şi finalizării proiectului: 01.10.2016 – 31.08.2021

Codul MySMIS: 110578

Impactul investiției asupra regiunii este unul pozitiv, investitia determinand cresterea competitivitatii societatii FOR FOREST SRL, in vederea consolidarii pozitiei pe piata a acesteia în domeniile competitive identificate în Strategia Nationala de Competitivitate si Planurile Regionale de Dezvoltare.

Rezultatele Proiectului:

  1. Asigurarea derularii in bune conditii a unui proiect cu finantare nerambursabila, pana la sfarsitul perioadei de implementare, prin achizitia de servicii de consultanta si servicii de informare si publicitate;.
  2. Crearea a 5 locuri de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga odata cu implementarea proiectului, dintre acestea un post va fi ocupat de catre o persoana din categorii defavorizate. Principalele categorii vizate pentru ocuparea acestui post sunt:
    a) persoana care nu a avut un loc de munca stabil remunerat în ultimele 6 luni;
    b) persoana care are vârsta cuprinsa între 15 si 24 de ani;
    c) persoana care are vârsta de peste 50 de ani
  3. Cresterea capacitatii tehnice a societatii prin realizarea unei infrastructuri de productie si achizitia a 5 echipamente productive si 1 echipament pentru energie regenerabila, pana la finalizarea implementarii proiectului.

Localizarea proiectului: MUNICIPIUL CRAIOVA, Str. Liviu Rebreanu, Nr. 25, JUDETUL DOLJ

FOR FOREST SRL
Persoana de contact: Grigore Maria- Administrator
Telefon/fax: 0741012567
E-mail: [email protected]

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS