6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajIridex Group Salubrizare colectează deșeurile din activități de reamenajare şi reabilitare a locuințelor și deșeurile voluminoase

Iridex Group Salubrizare colectează deșeurile din activități de reamenajare şi reabilitare a locuințelor și deșeurile voluminoase

Colectarea deșeurilor din activități de reamenajare şi reabilitare a locuințelor, din construcții și desființări și a deșeurilor voluminoase, sunt servicii prestate de Iridex Group Salubrizare, contra cost, atât persoanelor fizice cât și persoanelor juridice din Jud. Dolj,  evitând astfel  sancțiuni pentru depozitarea necontrolată și aruncarea deșeurilor pe domeniul public, inclusiv în zona platformelor de deșeuri de la blocuri.

Deșeurile din construcții și desființări sunt deșeuri generate din activitățile de reamenajare și reabilitare interioară și/sau exterioară a imobilelor, de exemplu:

֍ Materiale inerte (moloz, cărămizi, beton, țiglă, materiale ceramice, pământ și pietre, resturi de balast, materiale pe bază de gips, etc.)

֍ Materiale valorificabile (lemn, geamuri, materiale plastice, metale feroase și neferoase, amestecuri metalice, hârtie și carton, polistiren, PVC, etc.)

Deșeurile voluminoase sunt deșeuri solide de dimensiuni mari, care nu pot fi preluate de o autogunoieră compactoare, cum ar fi:

֍  Mochete

֍   Saltele

֍   Plăpumi, pilote, perne

֍   Obiecte de mobilier

֍   Obiecte uz sanitar, etc.

Ce trebuie să faceți pentru contractare ?

Sunați la nr. de dispecerat 0251.979, iar un reprezentant Iridex Group Salubrizare va reveni cu toate detaliile necesare în vederea încheierii contractului ! 

Cum se colectează deșeurile ?

Iridex Group Salubrizare vă pune la dispoziție recipientul potrivit pentru colectarea cantității și tipului de deșeu generat (saci, skip container sau abroll container).

 Mai multe informații privind colectarea separată și transportul deșeurilor puteți găsi pe website-ul www.iridexsalubrizare.ro, dar și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/iridexsalubrizare .

Protejează mediul – construiește viitorul!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS