27.2 C
Craiova
sâmbătă, 25 septembrie, 2021
Știri de ultima orăBani & AfaceriComunicat de presă – Încheiere proiect „SC DATA ADVERTISING SYSTEM SERVICE SRL”

Comunicat de presă – Încheiere proiect „SC DATA ADVERTISING SYSTEM SERVICE SRL”

SC DATA ADVERTISING SYSTEM SERVICE SRL , cu sediul în Municipiul Craiova, România, Str. TRAIAN DEMETRESCU nr. 23, judetul Dolj, cod postal 200395, anunță încheierea proiectului “ DEZVOLTAREA DURABILA A FIRMEI DATA ADVERTISING SYSTEM SERVICE SRL”, cod SMIS 132678, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în calitate de Autoritate de Management a Programului Operațional Regional 2014-2020 şi Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020.

Data începerii proiectului: 01/06/2019 (dată semnare contract de finanțare: 05.08.2020).
Data finalizării proiectului: 31/07/2021.
Valoarea totală a proiectului este de 1.205.751,26 lei, din care asistență financiară nerambursabilă este 810.589,08 lei (valoarea nerambursabilă acordată din FEDR fiind de 689.000,70 lei, iar valoarea nerambursabilă acordată de la bugetul național fiind de 121.588,38 lei).

Proiectul s- a implementat in Municipiul Craiova, Judetul Dolj, Strada Traian Demetrescu, Nr. 23 (fosta Siloz nr. 5, fosta Al. Lahovary nr. 36).

Obiectivul general al proiectului îl constituie demararea unei noi activitati, prin dotarea unui spatiu existent cu echipamente necesare desfasurarii activitatilor de finisare a materialelor textile si cresterea competitivitatii economice a firmei prin asimilarea progresului tehnologic si gestionarea in mod eficient a resurselor, in contextul actual al dezvoltariidurabile si in acord cu tendintele europene.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

 1. Achizitia de bunuri si servicii:
 • Echipament de taiere plana – 1buc.
 • Echipament de imprimare si decupare pe contur cu cerneluri Eco-solvent– 1buc.
 • Echipament de imprimare cu cerneluri de sublimare– 1buc.
 • Calandru de termotransfer– 1buc.
 • Laminator– 1buc.
 • Echipament de imprimare si decupare pe contur cu cerneluri UV– 1buc.
 • Echipament de imprimare plana in policromie cu cerneluri UV– 1buc.
 • Panou fotovoltaic – 2 buc.
 • Servicii de consultanta scriere proiect – 1 buc.
 • Servicii de consultanta management proiect – 1 buc.
 • Informare si publicitate – 1 buc.

2. Cresterea numarului de angajatiInvestitia prevede cresterea numarului mediu de salariati cu 5 persoane (1 operator in domeniul proiectarii asistate pe calculator si 4 operatori calculator electronic si retele) ca urmare a realizarii investitiei si mentinerea acestei cresteri pe intreaga perioada de monitorizare a proiectului (3 ani dupa efectuarea platii finale in cadrul proiectului). O persoana din cele 5 noi angajate face parte dintr-o categorie defavorizata.

Proiectul implementat de către SC DATA ADVERTISING SYSTEM SERVICE SRLare următoarele rezultate:achiziţia de active corporale şi servicii (echipamente necesare desfasurarii activitatilor de finisare a materialelor textile, panouri fotovoltaice, servicii de consultanţă şi informare şi publicitate)precum şi crearea a cinci locuri de muncă.

Astfel, proiectul implementat are impact la nivel local/regional cum ar fi: crearea oportunităților de noi locuri de muncă prin achizițiile făcute; dezvoltarea durabilă a zonei; atragerea de investitori străini într-o zonă deficitară din acest punctde vedere; implementarea tehnologiilor competitive pentru o inginerie nouă în domeniul activitatilor de finisare a materialelor textile ; asigură pe termen lung o creștere economică durabilă din punct de vedere al mediului – toate fiind posibile prin utilizarea unor utilaje performante ca cele pe care le-am achiziționat.

SC DATA ADVERTISING SYSTEM SERVICE SRL
Date de contact:
Persoana de contact: Florin Ghilusi – Administrator
Telefon: 0744618360
Email: [email protected]

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

A murit fostul politician Alexandru Sassu

Fostul politician Alexandru Sassu a murit sâmbătă dimineată, la...

ȘTIRI GdS