vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriCOMUNICAT DE PRESA PRIVIND FINALIZAREA PROIECTULUI CU TITLUL „DEZVOLTAREA SOCIETATII DIVERS ECO TECH SRL PRIN ACHIZITIA DE ECHIPAMENTE SPECIFICE”

Tipul materialului: Comunicat de presa
Titlul proiectului: DEZVOLTAREA SOCIETATII DIVERS ECO TECH SRL PRIN ACHIZITIA DE ECHIPAMENTE SPECIFICE
Numele beneficiarului: DIVERS ECO TECH SRL
Obiectivul general al proiectului/Scopul proiectului: Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea microîntreprinderii DIVERS ECO TECH S.R.L prin achizitia unor echipamente noi -specifice -in vederea cresterii veniturilor firmei si crearii de noi locuri de munca.

Obiectivele specifice ale proiectului

1. 4 echipamente noi achizitionate (1 Cantar, 1 Presa, 1 Electrostivuitor si 1 Stalp iluminat fotovoltaic), achizitionate pana la sfarsitul perioadei de implementare.
  2. Crearea a 1 loc de munca pana la sfarsitul perioadei de implementare a proiectului. Acesta va fi destinat persoanelor din grupuri defavorizate.
  3. Implementarea in conditii optime a proiectului prin achizitia a 2 servicii specifice (consultanta pentru elaborare Cerere de Finantare si servicii de informare si publicitate) pana la sfarsitul perioadei de implementare;

Valoarea totala a proiectului: 319,901.74 lei.
Valoarea finantarii nerambursabile: 201,618.75 lei, din care valoare nerambursabila din FEDR 171.375,93 lei si valoare nerambursabila din BS 30.242,82 lei.
Data începerii şi finalizării proiectului: 01.06.2019 –31.08.2021.
Contract de finantare: 6248/ 30.10.2020
Codul MySMIS: 131664
Localizarea proiectului: str. Calea Bucuresti, nr. 325C, Municipiul Craiova, Judeþul Dolj, Regiunea Sud-Vest Oltenia.

Rezultatele proiectului:

1. Prin intermediul proiectului au fost achiziționate 4 echipamente (1 Cantar, 1 Presa, 1 Electrostivuitor si 1 Stalp iluminat fotovoltaic).
  2. In cadrul proiectului a fost creat 1contract nou de munca cu norma întreaga, încheiate pe perioada nedeterminata, acesta fiind1 contract destinat persoanelor din categorii defavorizare. Persoanele au fost recrutate si selectate pe baza competentelor deținute si a abilitaților profesionale, si nu pe criterii discriminatorii precum vârsta, sex, religie, etnie, orientare sexuala, etc. Publicitatea angajării nu a inclus elemente cu potențialde discriminare, iar cerințele locurilor de munca sunt obiective.
  3. Au fost încheiate 1 contract de servicii de informare si 1 contract servicii de elaborare proiect. Impactul investiției asupra regiunii este unul pozitiv, prin implementarea proiectului sus menționat societatea si-a sporit competitivitatea, oferind servicii de Recuperare a materialelor reciclabile sortate, prin echipamente de ultima generație care incorporează tehnologii moderne si eficiente. Prin crearea a 1 loc de munca a contribuit la combaterea șomajuluiin regiunea Sud-Vest Oltenia.

DIVERS ECO TECH SRL
Persoana de contact: RATA COSMIN CONSTANTIN -ADMINISTRATOR