17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriComunicat de presă - Încheiere proiect „Dezvoltarea firmei SC P.B.C. CONSULT SOLUTIONS SRL”

Comunicat de presă – Încheiere proiect „Dezvoltarea firmei SC P.B.C. CONSULT SOLUTIONS SRL”

DRUMURI ORĂȘENEȘTI MEHEDINȚENE EXPRES SRL, cu sediul în Municipiul Bucureşti, Strada Avionului, Nr. 26, Et. 1. Biroul B, Sector 1, anunţă încheierea proiectului „Dezvoltarea firmei SC P.B.C. CONSULT SOLUTIONSRL”, cod SMIS 133470, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrațieiîn calitate de Autoritate de Management a Programului Operațional Regional 2014-2020 şi Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020.

Data începerii proiectului: 01.07.2019 (dată semnare contract de finanţare: 10.08.2020).
Data finalizării proiectului: 30.06.2021.
Valoarea totală a proiectului este de 1.407.318,05 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 946.096,16 lei (valoarea nerambursabilă acordată din FEDR fiind de 804.181,73 lei, iar valoarea nerambursabilă acordată de la bugetul național fiind de 141.914,43 lei).
Proiectul s-a implementat în Municipiul Drobeta Tr. Severin, Număr cadastral 8308, Judeţul Mehedinţi.

0biectivul generalal proiectului a constat in crearea unei unităţi noi prin dotarea unui spaţiu nou cu utilaje necesare pentru desfăşurarea unei noi activităţi, aceea de pregătire a terenului si imbunătăţirea competitivităţii economice prin creşterea productivităţii muncii în IMM-uri în sectoarele competitive identificate in Startegia Naţionalăpentru Competitivitate. Proiectul de față reprezintă un pas către dezvoltarea continuă a firmei și îndeplinirea obiectivelor de dezvoltare propuse.

Obiectivele specifice ale proiectului au fost:

  1. Achizitia de bunuri si servicii:
    -Incarcator compact –1 buc.
    -Miniincarcator 1 –1 buc.
    -Miniincarcator 2 –1 buc.
    -Panouri fotovoltaice –2 buc.
    -Servicii de consultanţăscriere proiect –1 buc.
    -Servicii de consultanţămanagement proiect –1 buc.
    -Informare şi publicitate –1 buc. (comunicat de presă derulare şi încheiere proiect, placă permanentă, autocolante, afişA2)
  2. Creşterea numărului de angajaţi
    Investiţia a prevăzut creşterea numărului mediu de salariaţi cu 5 persoane ca urmare a realizării investiţiei şi menţinerea acestei creşteri pe întreaga perioadăde monitorizare a proiectului (3 ani după efectuarea plăţii finale in cadrul proiectului).
    A fost angajată o persoană ce face parte dintr-o categorie defavorizată.

Proiectul implementat de către DRUMURI ORĂŞENEŞTI MEHEDINŢENE EXPRES S.R.L. are următoarele rezultate: achiziţia de utilaje şi echipamente (încărcător compact, mini incărcătoare, şi set compus din două panouri fotovoltaice), achiziţia de servicii de consultanţă şi informare şi publicitate, precum şi crearea de 5 noi locuri de muncă.

Astfel, proiectul implementat are impact la nivel local/regional cum ar fi: crearea oportunităților de noi locuri de muncă prin achizițiile făcute; dezvoltarea durabilă a zonei; atragerea de investitori străini într-o zonă deficitară din acest punct de vedere; implementarea tehnologiilor competitive pentru o inginerie nouă în domeniul lucrărilor de pregătire a terenului; asigură pe termen lung o creștere economică durabilă din punct de vedere al mediului.

DRUMURI ORĂŞENEŞTI MEHEDINŢENE EXPRES SRL
Municipiul Bucureşti, Strada Avionului, Nr. 26, Et. 1. Biroul B, Sector 1
Date de contact:
Persoana de contact: Patrutescu George Valentin-Administrator
Telefon: 0739940386
Email: [email protected]

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS