21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriComunicat de presă - Încheiere proiect „DEZVOLTAREA DURABILĂ A FIRMEI SC AGRO-MASI SRL”

Comunicat de presă – Încheiere proiect „DEZVOLTAREA DURABILĂ A FIRMEI SC AGRO-MASI SRL”

SC AGRO-MASISRL, cu sediul în Municipiul Craiova, România, Str. Frații Golești, Nr. 99, Bloc K21, Scara 1, Ap. 12, județul Dolj, cod poștal 200092, anunță încheierea proiectului “DEZVOLTAREA DURABILĂ A FIRMEI SC AGRO-MASI SRL”, cod SMIS 132649, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrație iîn calitate de Autoritate de Management a Programului Operațional Regional 2014-2020 şi Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020.

Data începerii proiectului: 01/07/2019 (dată semnare contract de finanțare: 03.08.2020).
Data finalizării proiectului: 30/06/2021.
Valoarea totală a proiectului este de 1.413.554,99 lei, din care asistenţă financiară nerambursabilă este de 950.289,06 lei (valoarea nerambursabilă acordată din FEDR fiind de 807.745,69 lei, iar valoarea nerambursabilă acordată de la bugetul național fiind de 142.543,37 lei).
Proiectul s-a implementat în Municipiul Craiova, Str. Potelu, Nr. 106 D, Județul Dolj.

Obiectivul general al proiectului îl constituie crearea unei unități noi prin dotarea unui spațiu nou cu utilaje necesare pentru desfășurarea unei noi activități, aceea de pregătire a terenului (CAEN 4312 –Lucrări de pregătire a terenului) și îmbunătățirea competitivității economice prin creșterea productivității muncii în IMM-uri în sectoarele competitive identificate în Strategia Națională pentru Competitivitate.

Obiectivele specifice ale proiectului:

  1. Achiziționarea următoarelor:
    -Încărcător multifuncțional cu brațtelescopic -1 buc.
    -Buldoexcavator 1–1 buc.
    -Buldoexcavator 2–1 buc.
    -Panouri fotovoltaice –2 buc.
    -Servicii de consultanță scriere proiect -1 buc.
    -Servicii de consultanțămanagement proiect –1 buc.
    -Informare și publicitate -1 buc. (comunicat de presă derulare proiect (1 buc.), afișA2 (1 buc.), placă permanentă(1 buc.),autocolante (3 buc.), comunicat de presă încheiere proiect (1 buc.).
  2. Creșterea numărului de angajați
    Investiția prevede creșterea numărului mediu de salariați cu 3 persoaneca urmare a realizării investiției și menținerea acestei creșteri pe întreaga perioadă de monitorizare a proiectului (3 ani după efectuarea plății finale în cadrul proiectului).
    Cel puțin o persoană din cele 3 noi angajate face parte dintr-o categorie defavorizată.

Proiectul implementat de către SC AGRO-MASI SRL are următoarele rezultate: achizițiade utilaje și echipamente (încărcător multifuncțional cu braț telescopic–1 buc.,buldoexcavator 1–1 buc., buldoexcavator 2–1 buc,panouri fotovoltaice–2 buc.), achizițiade servicii de consultanță și informare și publicitate, precum și crearea de 3 noi locuri de muncă.

Astfel, proiectul implementat are impact la nivel local/regional cum ar fi: crearea oportunităţilor de noi locuri de muncă prin achiziţiile făcute; dezvoltarea durabilă a zonei; atragerea de investitori străini într-o zonă deficitară din acest punct de vedere; implementarea tehnologiilor competitive pentru o inginerie nouă în domeniul lucrarilor de pregatire a terenului; asigură pe termen lung o creştere economică durabilă din punct de vedere al mediului -toate fiind posibile prin utilizarea unor utilaje performante ca cele pe care le-am achiziţionat.

SC AGRO-MASI SRL
Date de contact:

Persoana de contact: Solomon Marius-Constantin-Administrator
Telefon: 0757771801
Email: [email protected]

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS