15.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeManagerul Alin Funerare: Într-un astfel de domeniu, empatia este o condiție esențială

Managerul Alin Funerare: Într-un astfel de domeniu, empatia este o condiție esențială

Pierderea unei fiinţe dragi este unul dintre cele mai grele încercări, iar încărcătura emoțională este atât de mare, încât este dificil, în aceste momente, să ne gândim la toate lucrurile care sunt de făcut într-o astfel de perioadă. Este motivul care l-a îndemnat pe Alin Comoșteanu să înființeze, în urmă cu exact un an, o societate care să ofere servicii funerare cu decență, respect și atenție. Privind în urmă la primul an de activitate, managerul societății se mândrește că a reușit să ajute nenumărate familii la greu, căci munca în domeniul serviciilor funerare este departe de a fi o simplă afacere, conform acestuia.

Empatie și respect

Societatea Alin Funerare oferă servicii funerare complete, dar mai ales corecte, care cuprind atât partea de consultanță privind procedurile legale cât și partea de organizare a întregii înmormântări. „Tratăm totul cu seriozitate, profesionalism, devotament și promptitudine.Trecerea în neființă a unei persoane dragi reprezintă o durere pe care noi încercăm, pe cât posibil, să o alinăm. Într-un astfel de domeniu, serviciile oferite nu sunt de ajuns. E nevoie de oameni empatici, care să asigure și sprijin emoțional familiilor care le trec pragul”, spune Alin.

Servicii non-stop

Echipa Alin Funerare și-a propus, de la bun început, să fie alături de oameni în momentele dificile și îi asigură pe toți cei care ajung la ei că persoanele dragi vor fi tratate cu multă demnitate și respect. „Lucrăm non-stop și oferim cea mai largă gamă de produse și servicii funerare din Craiova și din afara Craiovei”.

Cum puteți contacta echipa Alin Funerare

Echipa Alin Funerare este disponibilă 24/24 la cele două numere de telefon:0766377188 și 0728406401, unde puteți primi informații detaliate în legătură cu toți pașii pe care trebuie să îi urmați în cazul unui deces.

De asemenea, îi găsiți pe cei de la Alin Funerare la cele două magazine din Craiova: Bld Nicolae Titulescu nr. 80, bl. G, sc. 2, parter și sediul central de pe str. Henri Coandă, nr. 24 sau în Comuna Cioroiași, sat Cioroiași, str Principală. nr. 78, județ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS