22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCreşterea competitivităţii SC PEDALA SRL prin crearea de spaţii de cazare noi, însoţite de servicii îmbunătăţite

Creşterea competitivităţii SC PEDALA SRL prin crearea de spaţii de cazare noi, însoţite de servicii îmbunătăţite

FINALIZARE PROIECT
„Creşterea competitivităţii SC PEDALA SRL prin crearea de spaţii de cazare noi, însoţite de servicii îmbunătăţite”

SC PEDALA IMPEX SRL, beneficiar al proiectului „Creşterea competitivităţii SC PEDALA SRL prin crearea de spaţii de cazare noi, însoţite de servicii îmbunătăţite”, cod SMIS 106507, anunţă finalizarea acestui proiect, care este finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii, Prioritatea de investiţii 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi şi prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.
Proiectul este implementat de către SC PEDALA IMPEX SRL în Mun. Craiova, în Regiunea Sud-Vest Oltenia în perioada 01.07.2016 – 30.06.2020 şi a avut o valoare totală de 1.095.246,54 lei, din care 655.273,57 lei reprezintă valoarea finanţării nerambursabile.

Obiectivul general al proiectului


Obiectivul general al proiectului îl reprezintă creşterea competitivităţii economice şi consolidarea poziţiei pe piaţă a SC Pedala Impex S.R.L. prin inovarea şi creşterea calităţii serviciilor oferite în urma modernizării şi dotării unui spaţiu de cazare, cu o suprafaţă totală de 1325 mp, totalizând 28 de camere standard situate pe P+4 etaje, într-o perioadă de 13 luni din momentul semnării contractului de finanţare.
Obiectivele specifice ale proiectului sunt: – Modernizarea spațiului de cazare prin lucrări de reabilitare și reamenajare, fără a fi necesară autorizația de construire, conform art. 11 din Legea 50/1991R, într-o perioadă de 6 luni; – Achiziționarea de echipamente, mobilier și dotări specifice într-o perioadă de 10 luni; Crearea și menținerea a 5 locuri de muncă începând cu luna 13 a implementării proiectului.
Rezultatele proiectului sunt: 1 Spațiu de cazare modernizat; 1 Spațiu de cazare echipat, mobiliat și dotat corespunzător; 1 soft de gestiune clienți achiziționat; 5 locuri de muncă nou create.
Ca urmare a implementării proiectului impactul acestuia atât la nivel local, cât și regional este crearea de noi locuri de muncă, precum și creșterea capacității spațiilor de cazare și calității serviciilor oferite în acest domeniu de activitate.
Date de contact:
Persoană de contact: Dan Miscoci – Administrator
Tel./fax/email: 0745.606.727 / [email protected]

SC PEDAL A IMPEX SRL
Tel./email: 0745.606.727 / [email protected]

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS