21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriComunicat de presă – Încheiere proiect „Dezvoltarea durabilă a firmei SC TRANS A.M.D. COMPANY S.R.L.”

Comunicat de presă – Încheiere proiect „Dezvoltarea durabilă a firmei SC TRANS A.M.D. COMPANY S.R.L.”

SC TRANS A.M.D. COMPANY SRL, cu sediul în Sat Mehadia, Comuna Mehadia, Nr. 1031, Clădire Birouri C2, Județul Caraș-Severin, cod poștal 327270, anunță încheierea proiectului „Dezvoltarea durabilă a firmei SC TRANS A.M.D. COMPANY S.R.L”, cod SMIS 131379, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în calitate de Autoritate de Management a Programului Operațional Regional 2014-2020 şi Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020.

Data începerii proiectului: 01.05.2019 (dată semnare contract de finanțare: 12.05.2020). Data finalizării proiectului: 30.04.2021. Valoarea totală a proiectului este de 1.407.617,75 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 946.297,64 lei (valoareanerambursabilă acordată din FEDR fiind de 804.353,00 lei, iar valoarea nerambursabilă acordată de la bugetul național fiind de 141.944,64lei). Proiectul s-a implementat în Municipiul Drobeta Turnu Severin, Str. Kiseleff, Nr. 4, Județul Mehedinți.

Obiectivul proiectului a constat în crearea unei unități noi prin dotarea unui spațiu nou cu un utilaj necesar pentru desfășurarea unei noi activități, aceea de pregătire a terenului (CAEN 4312 –Lucrări de pregătire a terenului) și îmbunătățirea competitivității economice prin creșterea productivității muncii în IMM-uri în sectoarele competitive identificate în Strategia Naționalăpentru Competitivitate.

Obiectivul general al proiectului este în deplină concordanțăcu obiectivul general al POR 2014-2020. Obiectivele specifice ale proiectului:

  1. Achiziționarea de bunuri şi servicii:
    -Buldozer pe șenile –1 buc.
    -Set de 2 panouri fotovoltaice –1 buc.
    -Servicii de consultanță scriere proiect -1 buc.
    -Servicii de consultanță management proiect –1 buc.
    -Informare și publicitate -1 buc. (comunicat de presă începere și încheiere proiect, placă permanentă, autocolante, afiș A2)
  2. Creșterea numărului de angajați
    Investiția a prevăzut creșterea numărului mediu de salariați cu 5 persoane ca urmare a realizării investiției și menținerea acestei creșteri pe întreaga perioadă de monitorizare a proiectului.
    Din cele 5 persoane angajate, una face parte dintr-o categorie defavorizată.

Proiectul implementat de către SC TRANS A.M.D. COMPANY SRL are următoarele rezultate: achiziția de bunuri şi servicii (un buldozer pe șenile și un set compus din două panouri fotovoltaice), achiziția de servicii de consultanță și informare și publicitate, precum și crearea de 5 noi locuri de muncă.

Astfel, proiectul implementat are impact la nivel local/regional cum ar fi: crearea oportunităților de noi locuri de muncă prin achizițiile făcute; dezvoltarea durabilă a zonei; atragerea de investitori străini într-o zonă deficitară din acest punct de vedere; implementarea tehnologiilor competitive pentru o inginerie nouă în domeniul lucrărilor de pregătire a terenului; asigură pe termen lung o creștere economică durabilă din punct de vedere al mediului -toate fiind posibile prin utilizarea unorutilaje performante ca cel pe care l-am achiziționat.

TRANS A.M.D. COMPANY SRL
Date de contact:
Persoana de contact: Frățilă Ana-Administrator
Telefon: 0755.351.662
Email: [email protected]

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS