19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajDe ce o combină frigorifică este ideală pentru orice casă

De ce o combină frigorifică este ideală pentru orice casă

O combină frigorifică se caracterizează prin combinarea unui frigider cu un congelator, fiind unul dintre cele mai populare tipuri de aparate frigorifice din țara noastră. Marele său avantaj este că, într-un singur produs, găsești două soluții: refrigerarea și congelarea alimentelor, procese esențiale în orice casă.

Capacitatea sa face din combina frigorifica soluția ideală pentru familiile mari sau mijlocii. În plus, atunci când o alegi pe a ta, vei găsi variații ale măsurătorilor de înălțime, lățime și adâncime, putând accesa diferite capacități. La oricare dintre marii producători de aparate frigorifice veți găsi frigiderul care se potrivește cel mai bine acasă și fiecărui moment al vieții și care păstrează mâncarea în cele mai bune condiții.

Oferte combine frigorifice: eMAG

În acest fel, indiferent dacă locuiți singur sau dacă sunteți până la patru persoane acasă sau mai mult, cumpărarea unei combine frigorifice este o opțiune perfectă pentru dvs! Deoarece puteți opta pentru cele de 60 cm sau 70 cm lățime.

Care este cea mai bună combină frigorifică?

Vă oferim 4 premise pe care ar trebui să le îndeplinească noua dumneavoastră combină frigorifică atunci când decideți cumpărarea ei:

1. Căutați o eficiență energetică maximă. Evaluarea eficienței energetice a frigiderului dvs. este foarte importantă. Frigiderul este singurul aparat care rămâne pornit 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an, deci o eficiență energetică slabă poate avea un impact semnificativ asupra facturii dvs. de energie electrică.

De exemplu, dacă aveați un frigider A (D după noua clasificare energetică valabilă de la 1 martie în UE) de acum 10 ani și cumpărați o combină frigorifică A+++ (A în noua clasificare energetică, valabilă de la 1 martie în UE), puteți economisi enorm la factura de energie electrică. Cele mai eficiente frigidere au o etichetă energetică A (fostul A+++), care consumă cel mai puțin curent electric. În plus, motorul funcționează cu tehnologia invertorului, ceea ce înseamnă economii de consum.

2. Asigurați-vă că este intuitiv și ușor de utilizat. Știți cum să reglați temperatura frigiderului? Dacă doriți ca alimentele dvs. să rămână proaspete cât mai mult timp, este foarte important să cumpărați o combină frigorifică care să mențină temperatura potrivită. Folosirea panoului de control al frigiderului este o sarcină foarte simplă dacă aveți un frigider intuitiv și ușor de utilizat.

Cele mai intuitive combine frigorifice au panouri electronice exterioare care vă permit să reglați cu ușurință temperaturile frigiderului și congelatorului. În plus, deoarece afișajul este extern, puteți fi informat în orice moment doar aruncând o privire la ușa frigiderului.

Dacă frigiderul dvs. este unul inteligent,va fi mult mai ușor, deoarece îl puteți face direct prin telefonul mobilși oriunde vă aflați. În plus, puteți activa sau dezactiva funcții, regla temperatura sau primi o notificare dacă există o pană de curent la domiciliu. Și, în funcție de model, puteți vedea ce este în interior chiar și din supermarket.

Cauți un frigider? Aici idei pentru acasă

3. Curățenia și zgomotul sunt factori importanți. Dezghețarea și curățarea frigiderului este o sarcină necesară, deși oarecum grea… Din acest motiv, vă recomandăm să cumpărați o combină frigorifică No Frost. Aceste aparate frigorifice nu acumulează gheață în interior și se decongelează automat. Acest lucru economisește timp și efort în sarcina plictisitoare de dezghețare a frigiderului de fiecare dată pentru a preveni acumularea gheții, ceea ce-l face să nu funcționeze așa cum ar trebui. Cu sistemul No Frost, curățarea regulată nu vă va costa nimic.

În plus, este important să căutați un frigider silențios, cu puține vibrații, astfel încât să nu vă deranjeze constant funcționarea lui.

4. Funcții care vă fac viața mai ușoară. Tehnologiile avansează pentru a ne aduce din ce în ce mai multe funcții utile aparatelor de uz casnic. Pentru a ști ce combină frigorifică este mai bine să cumpărați, este de asemenea important să vă uitați la ce funcții și programe suplimentare încorporează.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS