13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCEZ Vânzare: servicii și produse de încredere, mai simplu ca oricând

CEZ Vânzare: servicii și produse de încredere, mai simplu ca oricând

CEZ Vânzare pune la dispoziția clienților săi o modalitate simplă de a opta pentru o ofertă din piața liberă. Este nevoie de un singur pas: completarea on line a formularului accesând link-ul https://www.cezinfo.ro/liberalizare/.

Formularul se adresează doar clientilor CEZ Vanzare care au tarif de Serviciu Universal (SU) si nu implica transmiterea altor documente, in afara completarii acestuia cu datele contractuale (cod de client, loc de consum etc.) si datele de contact.

La fel de simplu, pe www.cez.ro este suficient un click pe Citește mai mult din mesajul automat, dedicat liberalizării.

Furnizorul de energie electrică și gaze naturale CEZ Vânzare a extins până la 30 iunie 2021 perioada în care clienții din piața reglementată vor beneficia de reducere la prețul de Serviciu Universal, însă opțiunea pentru o ofertă din piața liberă rămâne deschisă și după această dată. CEZ Vânzare a lansat și un produs adaptat perioadei pe care o traversăm și pregătește noi servicii și produse adaptate nevoilor clienților săi. Prevederile contractuale și conținutul ofertelor negociate rămân neschimbate în cazul schimbării acționariatului.

Ce se schimbă pentru clienții CEZ, odată cu schimbarea acționariatului?

Schimbarea acționariatului nu afectează în niciun fel relația comercială dintre CEZ Vânzare și clienții săi. Contractele CEZ Vânzare rămân neschimbate sub toate aspectele lor (obligații și beneficii, preț, durată, obiect). De asemenea, ofertele negociate de clienți cu CEZ Vânzare rămân neschimbate pe toată durata valabilității lor.

Echipa CEZ Vânzare rămâne aceeași indiferent că vorbim de specialiștii de vânzări, agenții Call Center sau reprezentanții din Centrele de Relații cu Clienții sau de pe teren. La fel vor fi și canalele de comunicare, punctele de contact și plată pe care clienții le folosesc în prezent. Mai mult, clienții nu trebuie să întreprindă niciun demers pentru păstrarea condițiilor actuale.

Compania cu echipa și operațiunile locale va continua să furnizeze energie electrică celor 1.3 milioane de clienți ai săi, independent de schimbarea acționariatului. Investitorul cu care a fost semnat acordul de tranzacționare a activelor, Maquarie Infrastructure and Real Assets (MIRA), se ocupă de distribuția de gaze în Republica Cehă, distribuția de energie electrică în Finlanda, diferite servicii de distribuție în SUA, dar și în unele țări europene; cu alte cuvinte, are o experiență semnificativă în domeniu, pe care, în cazul finalizării tranzacției, o va pune în slujba clienților și activității CEZ Vânzare.

În prezent, echipa CEZ Vânzare rămâne alături de clienții săi sub aceleași însemne portocalii CEZ. Dacă și când acest lucru se va schimba, clienții vor primi toate informațiile necesare în mod prompt și transparent.

Chiar și în lumina acestor detalii, o grijă importantă pentru furnizorul CEZ Vânzare este ca decizia de a alege un furnizor sau altul să fie luată pe baza unor informații corecte și complete despre oferta preferată. De aceea, avertizează asupra persoanelor care se pretind angajați CEZ și vă induc în eroare cu informații precum:

  • veți rămâne fără energie electrică sau gaze naturale ca urmare a schimbării acționariatului/ plecării CEZ din România sau desființării companiei CEZ Vânzare;
  • furnizorul CEZ Vânzare și-a schimbat denumirea care coincide cu cea a altor furnizori de energie electrică/ gaze naturale din piață;
  • prețurile și clauzele contractuale deja agreate cu clientul final se modifică, ca urmare a plecării CEZ din România;
  • partea de contractare/ recontractare a clienților se desfășoară prin intermediul unor parteneriate cu alți furnizori de energie electrică/ gaze naturale cunoscuți, din piață;
  • sunt necesare actualizări/ modificări ale contractelor CEZ Vânzare, altele decât cele impuse de legislația în vigoare pentru cliențlor casnici aflați în tranziție către piața concurențială.

Important! În momentul vizitei unor persoane care pretind că reprezintă furnizorul CEZ Vânzare, clienții trebuie să se asigure că:

  • persoanele în cauză prezintă legitimații și ordine de serviciu;
  • înțeleg foarte clar scopul vizitelor și conținutul documentelor prezentate;
  • documentele includ informațiile de identificare ale furnizorului CEZ Vânzare, logo-ul companiei, canalele oficiale de comunicare, care pot fi comparate cu informațiile din facturile de energie electrică și gaze naturale CEZ Vânzare, pentru un plus de certitudine.

Pentru a verifica o potențială informare eronată, canalele de comunicare folosite de CEZ Vânzare pentru dialogul cu clienții săi sunt disponibile astfel:

  • Prin corespondență electronică, la adresa de e-mail [email protected];
  • Portalul şi aplicaţia mobilă MY CEZ – mai multe informaţii despre funcţionalităţi puteţi găsi aici;
  • Chatul online cu un consultant CEZ Vânzare implementat de furnizorul CEZ Vânzare pe website-ul https://www.cezinfo.ro/ este disponibil luni – vineri, în intervalul orar 08:00 – 20:00, sâmbătă – duminică 08:00 – 16:00;
  • Alte canale de comunicare:
  • Completarea formularului de înregistrare al sesizărilor accesând https://www.cez.ro/ro/sesizari-form
  • Prin corespondenţă scrisă la adresa Târgu Jiu, Strada Depozitelor, nr. 2, județul Gorj.
  • Numărul de fax: 0248 524 834.

Direcția Comunicare & Marketing

CEZ România

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS