11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeDouă decenii cu Unic Imobiliare

Două decenii cu Unic Imobiliare

Se spune că în vânzări contează calitatea omului care produce vânzarea, povestește Nicu Răduț, managerul companiei UNIC Imobiliare. Dar Nicu este de altă părere. Pentru el, succesul UNIC este datorat, în primul rând, clienților.

Sunt 20 de ani de când UNIC a apărut pe piața de imobiliare din regiune și i-a învățat pe oameni să aprecieze rețeta originală propusă de Nicu Răduț și echipa sa.

„Suntem ce suntem datorită dumneavoastră, clienții noștri. Iar dacă suntem de calitate, dumneavoastră hotărâți deoarece dumneavoastră ne-ați ajutat să fim așa”, este mesajul transmis de Nicu la 20 de ani de la înființarea companiei.

„Nu îmi vine să cred cât a trecut de cand UNIC a apărut pe piață. Câte familii au crescut odată cu noi, câți oameni de calitate și care au evoluat odată cu noi am întâlnit de-a lungul acestor ani. Existăm cu, datorită și pentru clienții noștri. De aceea, anul acesta este despre EI”, transmite managerul companiei de imobiliare.

Echipa UNIC a pus la cale o mulțime de surprize pentru acest an.

Pentru început, cu ocazia celor 20 de ani care vor fi marcați în decembrie, la primele 20 de vânzări din primele 20 de zile din luna martie pentru cumpărătorii din proiectul unde va fi oferită cadou și o garsonieră, prin amabilitatea și generozitatea dezvoltatorului imobiliar, comisionul perceput de Unic Imobiliare este 0.

UNIC sărbătorește împreună cu clienții

În acest an de jubileu, UNIC Imobiliare are planuri mari.

„Anul acesta împlinim 2 decenii de Unic. Iar acest moment aniversar îl sărbătorim împreună cu clienții noștri, pentru că nu este vorba strict despre Unic, este vorba despre UNICI. Despre clienții noștri, care ne-au ajutat în acest timp să fim mai buni și profesioniști. Astfel, că nu vom sărbători doar pe 10 decembrie și nu doar cu șampanie, ci și cu cadouri și surprize frumoase”, spune Nicu Răduț.

Astfel, UNIC va organiza și anul acesta o tombola pentru o garsonieră.

Radu Tureac, câștigătorul de anul trecut al tombolei, va explica toate condițiile de participare și va extrage din urnă, la momentul magic, următorul câștigător.

Pentru a participa la tombolă, sunt necesare trei condiții simple:

  1. Să cumperi în proiectul nou situat pe strada Brâncoveanu
  2. Să dai avans până pe 30 Martie
  3. Să devii client UNIC.

Bancnota UNIC „intră în circulație”

UNIC a dospit multe alte idei de surprize și cadouri pentru acest an special, pe care le va anunța prin articolele din Gazeta de Sud și alte canale de informare : „Vă promitem că vor fi multe și le meritați”.

Una dintre ideile originale gândite de echipa UNIC este „scoaterea în circulație” a unui voucher sub forma unei bancnote UNIC. Aceasta va fi dăruită fiecărui client care intermediază anul acesta cu noi sau/ și fiecărui client care va recomanda UNIC unui alt client care va face o tranzacție imobiliară anul acesta prin intermediul firmei.

„Unicul”, bancnota specială, va fi prezentat în luna aprilie și va putea fi folosit la o parte din plata comisioanelor sau chiar ca parte din avans la unul din imobilele care se vor construi și se vor pune în vânzare.

Gala Premiilor UNIC

UNIC plănuiește și o tombolă cu premii precum o mașină sau locuri de parcare în proiectul de anul acesta, care cuprinde 170 de locuințe . Condițiile de participare vor fi explicate într-un articol viitor.

„Datorită generozității investitorilor cu care lucrăm, vrem să oferim mobile de bucătării, chiar să mobilăm un anumit apartament. Ne gândim și lucrăm la un proiect pentru un eveniment care va fi annual, sperăm ca prima ediție să aibă loc chiar în acest an. Este vorba despre Gala Premiilor Unic, unde datorită coparticipării și sponsorizărilor ne propunem să premiem oameni deosebiți din societatea din Craiova, cei mai buni în domeniile în care activează”, dezvăluie managerul UNIC Imobiliare.

Nicu adaugă: „Ne gândim să premiem cei mai buni parteneri ai noștri, care ne-au fost alături în aceste două decenii. Ne gândim să premiem cei mai iubiti clienți. Ne gândim să ne premiem cei mai buni colegi. Știți ceva? Nu doar ne gândim, o și facem, așa cum dumneavoastră nu v-ați gândit doar cum ar fi colaborarea cu noi, ci ați și făcut-o!”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS