14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & Afaceri6 sfaturi pentru gătitul la grătar în interior

6 sfaturi pentru gătitul la grătar în interior

Nimic nu se compară cu o friptură la grătar perfectă la cină, dar pe care nu trebuie să ieșiți afară ca să o gătiți. Există o mulțime de sfaturi fantastice pentru gătitul pe grătar electric care vă pot transforma bucătăria într-un grătar interior perfect. Cea mai bună parte este că nu trebuie să cumpărați gadgeturi scumpe pentru a o face.

Iată 6 sfaturi electrice pentru gătitul la grătar acasă pe care le puteți folosi chiar acum. Aceste sfaturi ușoare vă simplifică pregătirea mesei și vă vor îmbunătăți abilitățile de gătit.

1. Rumeniți carnea înainte de a o găti la grill

Unul dintre primele lucruri pe care ar trebui să le învățați atunci când gătiți carnea la grătar este cum să scoateți la iveală aromele naturale. Cel mai simplu mod de a imita aroma robustă a grătarului în aer liber este să vă rumeniți carnea într-o tigaie, înainte de a o pune într-un grătar de cuptor.

Puneți puțin din uleiul preferat într-o tigaie din fontă, împreună cu câteva condimente. Lăsați tigaia să se încălzească și prăjiți stratul exterior până când este ușor carbonizat. Veți avea parte de mult mai multă aromă decât la grătarul tradițional din cuptor.

2. Nu adăugați sare până la servire

Adăugarea de sare alimentelor înainte de fi gătite poate afecta grav textura vasului. Poate îndepărta prea multă umiditate din legume și poate întări textura cărnii roșii. Ar trebui să evitați să adăugați orice tip de sare, până când preparatul este aproape finalizat.

Acest sfat pentru grătar electric se aplică și condimentelor. Veți pierde mult conținut de lichid iar ultimul lucru pe care îl vreți este un piept de pui uscat, cu arome puternice.

3. Adăugați unt și ulei de măsline pentru aromă

Ar putea părea puțin inutil să adăugați uleiuri pe o friptură pe care o gătiți pe un grătar electric. Principalul punct al utilizării unui astfel de aparat este eliminarea tuturor acelor grăsimi nesănătoase. Totuși, anumite uleiuri îmbunătățesc cu adevărat un fel de mâncare și nu vor avea un impact serios asupra aspectelor sănătoase ale grătarului.

Majoritatea uleiurilor pe care le adăugați vor fi fierte și vor adăuga complexitate preparatului dvs. Oaspeții vor avea parte cu siguranță de indicii subtile ale uleiului de măsline, dar nu vor trebui să se îngrijoreze prea mult de numărarea caloriilor.

4. Încercați un grătar din fontă

Prezentarea este jumătate din proces. Veți dori ca alimentele dvs. să aibă un gust minunat, dar și să arate frumos pe farfurie.

Dacă sunteți în căutarea unui aspect mai practic, atunci ar trebui să încercați să utilizați o tigaie pentru grătar din fontă. Puteți găsi una la orice magazin de articole de bucătărie. Aceste tigăi din fontă sunt de obicei plate, cu o mulțime de linii ridicate pentru a crea acel aspect de grătar.

5. Protejați-vă grătarul electric de scurgerea de grăsimi

Acesta este probabil cel mai subevaluat tip de aparat din bucătăria dvs. Este mult mai bun decât își dau seama majoritatea oamenilor. Carnea dvs. se gătește foarte repede, deoarece este presată de două plăci fierbinți împreună pe ambele părți. Dezavantajul este că poate fi frustrant de curățat, după aceea.

Unul dintre cele mai utile sfaturi pentru gratarul electric de la eMag este să folosiți hârtie rezistentă la căldură pentru a vă acoperi carnea, înainte de a o găti. Acest lucru vă menține grătarul electric perfect curat, fără a fi nevoie să spălați arsurile de grăsime.

6. Încercați condimente afumate

Toate sfaturile de grătar de interior din lume nu pot recrea acea aromă de fum pe care o obțineți din cărbune, dar condimentele afumate o pot face cu siguranță. Pur și simplu adăugați puțină boia afumată la condimentele obișnuite pentru o aromă incredibilă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS