10.8 C
Craiova
luni, 19 aprilie, 2021
Știri de ultima oră Bani & Afaceri Publireportaj Program INSPIRE Cinema Craiova VIP Electroputere 26 Februarie – 04 Martie

Program INSPIRE Cinema Craiova VIP Electroputere 26 Februarie – 04 Martie

Monster Hunter 3D / Vânătorul de monștri

Regia: Paul W.S. Anderson

Cu: Milla Jovovich, Tony Jaa, T.I., Meagan Good, Diego Boneta

Gen Film: Actiune, Aventuri, Fantastic

Durată: 104 min

Rating: AP12

În spatele lumii noastre, mai există o alta: o lume de monștri puternici și primejdioși, care își domină tărâmul cu o ferocitate letală. Atunci când o furtună de nisip, venită pe nebănuite, îi aruncă pe Lt. Artemis (Milla Jovovich) și pe unitatea ei (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta) într-o lume străină, luptătorii descoperă cu surprindere că acest mediu nou și periculos este populat de monștri uriași, înspăimântători și, mai grav, imuni la armele lor.

Vineri pana Joi 13:40; 15:50; 17:15; 18:00; 19:00; 19:45; 20:15

Isn’t It Romantic / Cât romantism!

Regia: Todd Strauss-Schulson

Cu: Priyanka Chopra, Rebel Wilson, Liam Hemsworth, Adam Devine

Gen Film: Comedie, Fantastic, Dragoste, Romantic

Durată: 93 min

Rating: AP12

Natalie (Rebel Wilson), e arhitectă în New York. Deși își dă silința la locul de muncă pentru a se remarca, de obicei i se cere să aducă cafeaua și gustările, nu să proiecteze zgârie-nori. Colac peste pupăză, Natalie, cinică în privința dragostei, își pierde cunoștința în urma unei încăierări cu un hoț și se trezește protagonistă în cel mai negru coșmar al ei: o comedie romantică.

Vineri pana Joi 16:30; 18:30; 20:30

Les traducteurs / Traducătorii

Regia: Régis Roinsard

Cu: Sidse Babett Knudsen, Eduardo Noriega, Lambert Wilson, Riccardo Scamarcio, Olga Kurylenko

Gen Film: Mister, Thriller

Durată: 110 min

Rating: N 15

Izolați într-un buncăr de lux, fără posibilitatea de a avea contact cu exteriorul, nouă traducători se reunesc pentru a lucra la ultima parte a unei trilogii de mare succes internațional. Atunci când primele 10 pagini ale manuscrisului top secret sunt publicate pe internet și un hacker anunță că dezvăluie și restul dacă nu i se plătește o sumă colosală, o întrebare obsedantă bântuie grupul: de unde s-au scurs informațiile?

Vineri pana Joi 15:30; 17:45; 20:00

Cats & Dogs 3: Paws Unite / Câini și pisici 3

Regia: Sean McNamara

Cu: Melissa Rauch, Max Greenfield, George Lopez

Gen Film: Actiune, Aventuri, Comedie, Familie, Mister, Horror

Durată: 88 min

Rating: AG

Au trecut 10 ani de la semnarea Marelui Armistițiu (sau Terminarea Rivalității dintre Animalele Pufoase), un sistem eficient de supraveghere, special conceput pentru prevenirea și monitorizarea conflictelor dintre câini și pisici. Toate bune și frumoase până când un hacker diabolic reușește să spargă rețeaua și să manipuleze frecvențele care erau auzite doar de câini și pisici. De aici până la un război în toată regula nu mai e decât un pas. Cine va salva situația? Nimeni alții decât o mână de „agenți”, fără niciun fel de instruire sau experiență profesională. Tocmai ei vor trebui să readucă pacea printre speciile blănoase.

Vineri pana Joi 12:30; 14:25

Scoob

Regia: Tony Cervone

Cu: Mark Wahlberg, Amanda Seyfried, Zac Efron, Gina Rodriguez, Will Forte, Frank Welker

Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie, Mister, Horror

Durată: 98 min

Rating: AG

Scooby-Doo este eroul propriei povești din „SCOOB!”, Prima aventură animată de lungă durată a lui Scooby-Doo, care dezvăluie modul în care el și cel mai bun prieten al său, Shaggy, au devenit doi dintre cei mai iubiți demascatori de rau făcători din lume. Povestea ne duce înapoi la locul în care totul a început atunci când un tânăr pe nume Shaggy se întâlnește pentru prima dată cu Scooby și fac echipă cu Velma, Daphne și Fred pentru a lansa Echipa Misterelor.

Dublat: Vineri pana Joi 12:45; 13:25; 14:40; 15:15

Dolittle 3D

Regia: Stephen Gaghan

Cu: Tom Holland, Robert Downey Jr., Emma Thompson, Rami Malek, Michael Sheen

Gen Film: Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic

Durată: 98 min

Rating: AG

După ce și-a pierdut soția în urmă cu șapte ani, excentricul dr. John Dolittle (Downey), un veterinar extrem de îndrăgit din Anglia victoriană, se izolează în spatele porților conacului său, singura companie fiindu-i o menajerie de animale exotice. Dar, când tânăra regină Victoria (Jessie Buckley) se îmbolnăvește grav, Dolittle pornește cu mari ezitări într-o călătorie plină de aventuri către o insulă mitică pentru a căuta leacul care o va vindeca pe regină, regăsindu-și pe drum curajul, și trezindu-și la viață istețimea legendară, pe măsură ce va fi nevoit să-și croiască drum printre creaturi nemaivăzute ochiului uman.

Dublat: Vineri pana Joi 12:15; 16:45

Trolls World Tour 3D / Trolii descoperă lumea

Regia: Walt Dohrn, David Smith

Cu: Sam Rockwell, Anna Kendrick, Jamie Dornan, James Corden, Rachel Bloom, Justin Timberlake

Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Fantastic, Familie, Musical

Durată: 104 min

Rating: AG

De data aceasta, trolii vor ajunge acolo unde nimeni din universul lor nu a ajuns vreodată! Poppy (Kendrick) și Branch (Timberlake) vor descoperi că există șase triburi diferite de troli răspândite în șase ținuturi diferite, care sunt fanii a șase stiluri diferite de muzică: funk, country, techno, clasică și rock. Așadar, lumea trolilor se face mai mare și mai gălăgioasă!

Dublat: Vineri 12:00; 13:10; 14:10

Honest Thief / Un hoț cinstit

Regia: Mark Williams

Cu: Liam Neeson, Kate Walsh, Jai Courtney, Jeffrey Donovan

Gen Film: Actiune, Crima, Drama, Thriller

Durată: 104 min

Rating: N 15

Un hoț cinstit este povestea unui spărgător de bănci cu vechime care vrea să se predea fiindcă… s-a îndrăgostit. Dar totul se complică din cauza a doi agenți FBI corupți, care pornesc pe urmele lui, hotărâți să-l elimine și să-i fure banii pe care acesta intenționa să-i dea înapoi.

Tom (Liam Neeson) poate fi descris în multe feluri, dar, în principal, este un hoț faimos, și un romantic nou-convertit la iubire. Sentimentele sale pentru Annie (Kate Walsh) l-au făcut să vrea să repare greșelile trecutului, și să lase în urmă viața de infractor. Deși a operat întotdeauna cu integritate și principii, jafurile sale fiind în exclusivitate fără violențe, nu vrea ca relația lui să se construiască pe minciuni. Se decide să se predea FBI-ului, și să dea înapoi banii pe care i-a furat, în schimbul unei înțelegeri care să-i permită o sentință mai ușoară și un cazier curat.

Vineri pana Joi 19:30

Mulan 3D

Regia: Niki Caro

Cu: Donnie Yen, Yifei Liu, Jet Li

Gen Film: Aventuri, Drama, Familie

Durată: 125 min

Rating: AG

Acţiunea va merge pe urmele lui Hua Mulan, fiica unui bătrân luptător, care se deghizează în bărbat şi îi ia locul tatălui său în armată. Călătoria epică o va transforma într-un războinic venerat, îi va aduce respectul întregii națiuni și îl va face mândru pe tatăl ei.

Vineri pana Joi 16:15; 18:45

War with Grandpa / Un tataie de coșmar

Regia: Tim Hill

Cu: Robert De Niro, Uma Thurman, Rob Riggle, Oakes Fegley, Laura Marano, Cheech Marin

Gen Film: Comedie, Familie

Durată: 99 min

Rating: AG

Peter e încântat de faptul că urmează să locuiască nu numai cu părinții săi, ci și cu buincul Jack, de care era foarte apropiat. Asta până când trebuie să se mute in podul care îi trezea coșmaruri, pentru a-i lăsa camera sa noului venit. Dar Peter nu se va da bătut așa de ușor și adunându-și prietenii vor încerca cu toții să îl scoată din sărite pe bunic, printr-o serie de farse care mai de care mai creative. Însă Jack nu e dispus să piardă și cât de repede îi declară război băiatului, întorcând casa cu susul în jos. Întrebare rămâne însă: se va da Peter bătut în fața bunicului sau va reuși acesta să își recupereze camera, câstigând razboiul?

Vineri pana Joi 17:30

The New Mutants / Noii Mutanți

Regia: Josh Boone

Cu: Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Maisie Williams, Henry Zaga, Blu Hunt

Gen Film: Actiune, Horror, SF

Durată: 103 min

Rating: AP 12

Cinci tineri mutanţi, care abia îşi descoperă abilităţile în vreme ce sunt ţinuţi închişi într-o instituţie secretă, încearcă să se salveze, dar şi să se lepede de păcatele comise în trecut.

Vineri pana Joi 15:00

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Programele Rabla pentru mașini și electrocasnice, operaționale în scurt...

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a declarat că programele Rabla...

ȘTIRI GdS

Aproape 10 tone de deşeuri adunate de voluntari în...

Aproape 10 tone de deşeuri au fost strânse de peste 150 de voluntari de pe malul Jiului, în zona Bucovăţ, sâmbăta trecută. Acţiunea de...

Furnizorul CEZ Vânzare și-a schimbat acționariatul începând cu data...

Chiar și după schimbarea acționariatului, din 31.03.2021, CEZ Vânzare rămâne același furnizor de energie și gaze naturale de încredere, cu proceduri de contractare mai...

O antreprenoare pasionată de design a adus în Craiova...

Pandemia de coronavirus ne-a zguduit reperele şi ne-a reînvăţat să preţuim lucruri cărora altădată nu le acordam atenţie. În carantină, mulţi oameni au început...

Comunicat de presă – ARDAVA SRL anunță lansarea proiectul...

ARDAVA SRL anunță lansarea proiectul cu titlul „SPRIJINIREA ARDAVA SRL” proiect nr RUE 5069 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită...

Mommy makeover sau reinventarea după naştere, la Estetic Boutique

După naştere, noul rol de mamă devine atât de important şi de solicitant, încât propria persoană cade mereu pe plan secund. Uneori, femeile uită...

Proiect finanțat prin Măsura 2 „Granturi pentru capital de...

SC REMAT DOLJ SRL anunta lansarea proiectul cu titlul ” Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-uri cu activitate economică în unul din domeniile de...