17.8 C
Craiova
vineri, 5 martie, 2021
Știri de ultima oră Bani & Afaceri Îmbunătățirea infrastructurii educaționale în sat Sărbătoarea

Îmbunătățirea infrastructurii educaționale în sat Sărbătoarea

Anunț de lansare a proiectului Îmbunătățirea infrastructurii educaționale în sat Sărbătoarea, comuna Bucovăț, județul Dolj, derulează, începând cu data de 04.04.2018 și având ca termen de finalizare 31.10.2022.

Scopul și obiectivele specifice:

Scopul proiectului este creșterea calității sistemului de învățământ și îmbunătățirea infrastructurii în mediul rural prin îmbunătățirea calității învățământului și oferirea de condiții adecvate desfășurării procesului instructiv-educativ în comuna Bucovăț.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt următoarele:

1.OS 1. Asigurarea condițiilor pentru dezvoltarea activităților educative la nivelul unității administrativ teritoriale prin reabilitarea clădirii existente.

2.OS 2. Reabilitarea și modernizarea clădirii la cele mai înalte standarde conform cerințelor actuale astfel încât procesul educativ să se desfășoare în condiții normale și moderne prin instalarea unor sisteme de efracție și monitorizare, prin instalarea de rețele informatice etc.

3.OS 3 Îmbunătățirea procesului educațional prin dotarea școlii cu echipamente didactice, IT și materiale specifice pentru documentare și pentru întreținerea școlii.

4.OS 4 Îmbunătățirea stării infrastructurii aferente Școlii din Buzești prin lucrări de reabilitare a clădirii, a căilor de acces, a instalațiilor termice, sanitare şi electrice şi amenajări exterioare.

5.OS 5. Îmbunătățirea eficienței energetice a obiectivului prin lucrări de izolare termică a clădirii (reabilitarea pereților-partea opacă, parte vitrată, reabilitare terasă, reabilitare planșeu peste subsol);

6.OS 6. Creşterea nivelului de dotare al unității de învățământ cu sisteme informatice şi didactice moderne, pentru creşterea accesului la informație şi crearea bazelor pentru utilizarea noilor tehnologii și pentru crearea unor premise de derulare a unor programe de tip remedial ca urmare a implementării proiectului.

7.OS 7. Scăderea decalajelor rural-urban prin crearea unei unități de infrastructură educațională modernă care să faciliteze accesul la educație pentru un număr de 60 de copii din mediul rural, care provin din categorii dezavantajate.

8.OS 8. Asigurarea vizibilității proiectului și diseminarea rezultatelor prin comunicate/anunțuri de începere/finalizare proiect, prin afișarea de panouri informative și prin actualizarea site-ului primăriei cu date informative despre proiect.

Valoarea totală a proiectului:2.611.073,88 leiValoarea finanţării nerambursabile:2.354.858,29 lei, din care:- din FEDR 2.042.479,12 lei și- din bugetul național 312.379,17 lei.

Data începerii şi finalizării proiectului: 04.04.2018 – 31.10.2022

Codul MySMIS 2014+: 124631

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Numărul infectărilor zilnice în SUA, sub 40.000 pentru...

Statele Unite înregistrează pentru prima oară de cinci luni,...

ȘTIRI GdS

De ce este ruleta jocul perfect pentru gamblerii începători?

Alegerea jocurilor dintr-un cazino, fie el online sau offline, se face, de regulă, în funcție de preferințele personale. Cu toate acestea, dacă ești începător,...

Derulare proiect „DEZVOLTAREA DURABILA A FIRMEI SC AGROMAR ANDREAS...

SC AGROMAR ANDREAS PETRY SRL, cu sediul în Oraș Piatra-Olt, Sat Criva de Sus, Șoseaua Argeșanu, Nr. 18, camera nr. 1, nr. 18, județul...

Fără bucătărit de 8 martie. Mai bine comandaţi o...

De 8 martie, bucuraţi-vă de timp împreună şi lăsaţi bucătăritul pentru altă zi. Pizza de Fitze vă face o ofertă care nu poate da...

Cel mai mare furnizor de energie electrică vine în...

Electrica Furnizare, compania de furnizare a energiei electrice, gaze naturale și servicii din cadrul Grupului Electrica, anunță deschiderea unui punct de lucru în Craiova,...

Euro atinge un nou maxim istoric

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, joi, un curs de referinţă de 4,8784 lei pentru un euro, în creştere cu 0,03% faţă de...

Cum înveți o meserie cu bani de la stat

În acest an, angajatori din Dolj din mai multe domenii de activitate primesc subvenții de la stat pentru circa 400 de ucenici. Cum pot proceda angajatorii și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pentru a primi un salariu pentru fiecare ucenic angajat.