1.7 C
Craiova
sâmbătă, 6 martie, 2021
Știri de ultima oră Advertoriale Eventimag, oaza de accesorii și aranjamente pentru evenimente perfecte

Eventimag, oaza de accesorii și aranjamente pentru evenimente perfecte

De la husele scaunelor și sfeșnicele de pe masă până la aranjamentele florale și mobilierul pentru decor sau candy bar, fiecare amănunt devine important în febra pregătirii unei nunți magice, a unei petreceri fără cusur sau a unui botez de neuitat.

„Orice mireasă își dorește o nuntă ca în povești, iar noi, prin Eventimag, putem furniza toate cele necesare oricărui organizator de evenimente pentru a transforma o zi într-un basm”, spun cei din spatele Eventimag.

Totul pentru organizarea unui eveniment inegalabil

Cu o experiență de două decenii în comerț, managerii Eventimag stăpânesc foarte bine arta de a aduce pe piață ceea ce trebuie. Cu atenție la ultimele tendințe și la cele mai inedite solicitări ale clienților, echipa Eventimag caută constant să aducă produse noi și să ofere o gamă cât mai variată celor care își doresc să „îmbrace” un eveniment sau un spațiu, chiar și al propriei case, pentru a-i da personalitate și pentru a crea ambianță.

Eventimag oferă decoruri atât pentru evenimente, pentru magazine sau diverse spații care au nevoie de aranjamente pentru a li se insufla viață. Iar cei care acceptă provocarea de a-și crea singuri propriile decoruri pot găsi la Eventimag accesoriile necesare pentru a face acest lucru.

„Avem produse și pentru creatorii handmade sau pentru cei care doresc să realizeze decoruri proprii. De asemenea, furnizăm produse și pentru cei care deschid afaceri de tip start-up, cu fonduri europene, în domeniul organizării de evenimente, de exemplu”, spun reprezentanții Eventimag.

Eventimag oferă, pe lângă varietate, și prețuri foarte accesibile, grație colaborării sale cu furnizorul direct din China.
Iar experiența pe piață își spune cuvântul. Produsele comercializate de Eventimag ajută imaginația să lucreze în voie, căci îi oferă toate „uneltele” necesare pentru rezultate uimitoare.

Puteți găsi mai multe detalii pe site-ul Eventimag – magazin online sau pe pagina de Facebook.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Andrei Ivan: „Am fost puțin obosiți după meciul din...

Atacantul Universității Craiova, Andrei Ivan, s-a bucurat pentru victoria...

ȘTIRI GdS

01:04:11

VIDEO / Roverul Perseverance a parcurs primii metri pe...

Roverul Perseverance al NASA s-a mișcat cu succes pe Marte pentru prima dată de la asolizarea din urmă cu două săptămâni.

Casa de licitaţii Sotheby’s, desemnată să vândă colecţiile lui...

Casa de licitaţii Sotheby's a fost aleasă de administratorii moştenirii lui Karl Lagerfeld pentru a scoate la vânzare colecţiile sale din reşedinţele de la...

Cea mai bătrână pasăre sălbatică a făcut iar un...

Pasărea Wisdom (Înțelepciune), din specia de albatros Laysan, care are peste 70 de ani, a făcut încă un pui, informează hotnews.Considerată ”cea mai bătrână...

De ce este ruleta jocul perfect pentru gamblerii începători?

Alegerea jocurilor dintr-un cazino, fie el online sau offline, se face, de regulă, în funcție de preferințele personale. Cu toate acestea, dacă ești începător,...

Derulare proiect „DEZVOLTAREA DURABILA A FIRMEI SC AGROMAR ANDREAS...

SC AGROMAR ANDREAS PETRY SRL, cu sediul în Oraș Piatra-Olt, Sat Criva de Sus, Șoseaua Argeșanu, Nr. 18, camera nr. 1, nr. 18, județul...

Fără bucătărit de 8 martie. Mai bine comandaţi o...

De 8 martie, bucuraţi-vă de timp împreună şi lăsaţi bucătăritul pentru altă zi. Pizza de Fitze vă face o ofertă care nu poate da...