17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCELEBRITY GAME FACE REVINE LA E! CU NOI EPISOADE - VINEREA, DE LA 23:00

CELEBRITY GAME FACE REVINE LA E! CU NOI EPISOADE – VINEREA, DE LA 23:00

Kevin Hart și soția sa, Eniko, revin în rolurile de gazde ale emisiunii Celebrity Game Facealături de alte celebrități, vinerea de la 23:00, din 15 ianuarie!

Perechea va ghida, pentru o seară, trei echipe formate din câte doi coechipieri celebri, prin provocări ridicole și extrem de distractive. Toată lumea participă la provocările inedite lansate de familia Hart, spre exemplu “Big Facts”, în cadrul căreia un coechipier trebuie să ghicească dacă partenerii lor au luat sau nu parte la anumite situații amuzante, “Read My Lips”, o probă în care partenerii sunt provocați să citească pe buze, dar și “Booty Shake”, în cadrul căreia partenerii trebuie să golească o cutie cu mingiuțe, atașată de pelvis, folosind doar mișcările corpului.

La finalul serii fiecare cuplu va dona câștigul unei cauze caritabile aleasă de ei și doar echipa câștigătoare va primi trofeul ‘Hart of a Champion’ – o statuetă aurie a lui Kevin Hart bebeluș!

Începe weekendul alături de E! cu energie pozitivă și umor oferite de Kevin Hart sub denumirea de Celebrity Game Face, vinerea, de la 23:00!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS