joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriComunicat de presă - Anunț privind începerea proiectului la societatea MIT CRIS SPEDITION SRL

Comunicat de presă – Anunț privind începerea proiectului la societatea MIT CRIS SPEDITION SRL

Numele beneficiarului proiectului: MIT CRIS SPEDITION SRL

Scopul/ obiectivul general al proiectului: Acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, denumit în continuare POC, în contextul crizei provocate de COVID-19, pentru beneficiarii prevăzuți la art. 3, a căror activitate a fost afectată direct sau indirect de răspândirea virusului SARS-CoV-2 sau a căror activitate a fost interzisă prin ordonanțe militare pe perioada stării de urgență sau îngrădite pe perioada stării de alertă.

Rezultatele așteptate/ finale în urma implementarii proiectului: Combaterea efectelor negative ale crizei provocate de COVID-19 asupra companiilor din mediul privat.

Valoarea totală a proiectului: 210.200,565 lei
Valoarea cofinanțării UE: 182783,100 lei
Data începerii proiectului: 18.12.2020
Data finalizării proiectului: 15.06.2021
Codul proiectului: M2-828

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul [Programul Operațional Competitivitate]

Mail: [email protected]. Telefon: 0774013136.
Adresa: Mun. Craiova, Str. Calea BUCUREŞTI,nr. 157, judet Dolj.