16.7 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajTipuri de paturi în care te simţi ca un rege/o regină!

Tipuri de paturi în care te simţi ca un rege/o regină!

Orice om are nevoie de un dormitor elegant, fie acesta modern sau vintage. Nu doar că patul trebuie să fie foarte confortabil, dar trebuie să aibă şi un aspect plăcut ochiului. De asemenea, patul trebuie să ofere un plus de romantism în dormitor. Alegerea patului perfect se face în funcţie de stilul propriu şi de preferinţele privind decorul casei.

Patul este piesa centrală din dormitor, de care depinde întreg decorul. De aceea, conform Rame Pat, cumpărăturile pentru un dormitor de vis trebuie să înceapă cu alegerea patului, urmat fiind de achiziţionarea unei saltele confortabile. Stilul patului va stabili, ulterior, tipul de mobilier pentru care să opteze proprietarii.

Principalele modele de rame pat pentru un dormitor zen

Dormitorul trebuie să fie o cameră liniştitoare, care să emită energii pozitive. Acest lucru se poate întâmpla doar dacă utilizatorii se simt confortabil petrecând timp aici. Se presupune că dormitorul este refugiul oamenilor după o zi aglomerată – mai ales în contextul actual, când majoritatea timpului este petrecut în casă. De aceea, utilizatorii trebuie să studieze cu atenţie oferta magazinelor online.

Paturi din fier cu tapiţerie

Ramele din fier forjat cu tapiţerie sunt alegerea ideală pentru persoanele elegante, care îşi doresc confort sporit în casă şi se potrivesc perfect într-un dormitor contemporan. Alături de o somieră de înaltă calitate vă asigura o atmosferă ideală în încăpere şi confort pe măsură.

Paturi din fier fără tapiţerie:

Aceste rame pat pot fi încadrate cu succes fie într-un dormitor vintage, fie în unul modern – aspect care depinde doar de restul mobilierului ales pentru încăpere. Un astfel de model de pat este rezistent pe termen lung, dispune de detalii fine şi poate fi personalizat cu diverse accesorii atractive.

Paturi cu baldachin

Un pat în care orice om se va simţi cu adevărat rege/regina este cel matrimonial cu baldachin. Este un model de pat original, care aduce aminte de vremurile îndepărtate, boeme. Patul cu baldachin este potrivit persoanelor atente la detalii, care îşi doresc să îşi amenajeze dormitorul în stil contemporan, personalizandu-l cu texturi moi, în diverse culori.

Paturi boxspring

Paturile de tip boxspring sunt regăsite în cele mai luxuriante hoteluri din lume. Sunt cele mai confortabile paturi, care dispun prezintă rezistenţă pe termen lung. Tapiţeria eleganta nu doar că are un aspect deosebit, dar oferă confort – utilizatorii se vor relaxa atunci când se uită la televizor, dar şi în timpul somnului.

Somiera joacă un rol important în ceea ce priveşte patul perfect!

Somiera trebuie aleasă cu atenţie, pentru la utilizatorii să se bucure de aceeaşi calitate a patului şi peste ani. Mai exact, în magazine pot fi găsite diverse tipuri de somiere, printre care:

  • somiera electrică cu telecomanda;
  • somiera fixă din lemn;
  • somiera fixă cu rigiditate lombară reglabilă.

Somiera electrică cu telecomanda, printre cele mai moderne produse de acest fel, prezintă un avantaj major, anume posibilitatea reglării poziţiei printr-o singură apăsare de buton. Somierele fixe oferă suport în timpul somnului şi contribuie la confortul pe care îl asigură salteaua. În general, somierele sunt confecţionate din lemn de fag, ceea ce îi asigură pe clienţi de calitatea înaltă a produsului ales.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS