13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportaj7 motive pentru care nu este niciodată prea devreme pentru decorațiunile de Crăciun

7 motive pentru care nu este niciodată prea devreme pentru decorațiunile de Crăciun

Aștepți să pui decorațiuni de sărbătoare până după Ziua Națională? Sau poate nu ridicați pomul până în săptămâna dinaintea Crăciunului? Filozofia noastră cu privire la decorarea sărbătorilor a fost întotdeauna „cu cât mai mult cu atât mai bine” și „cu cât mai repede cu atât mai bine”, adică începem să decorăm de Crăciun cu mult înainte ca meniul de 1 decembrie să fie planificat. Dacă aveți îndoieli cu privire la acest moment, s-ar putea să vă răzgândiți anul acesta: oamenii de știință spun de fapt că decoratul pentru sărbători vă poate face mai fericiți. Deci, de ce să nu începeți cât mai devreme posibil?

Avem o mulțime de idei de decor de Crăciun, care vă vor face mai fericiți, vă vor ajuta să vă conectați cu vecinii și să aduceți o lumină (literală) în întunericul iernii. În plus, muzica de Crăciun este întotdeauna acceptabilă, indiferent de anotimp. Deci, scoateți ornamentele și începeți să decorați.

1. V-ar putea face mai fericiți

Se pare că „spiritul sărbătorilor” nu este doar un mit. Oamenii asociază adesea decorațiunile de Crăciun cu sentimente de nostalgie și entuziasm din copilărie, după cum au explicat mai mulți psihoterapeuți. Chiar dacă acest sentiment este amestecat cu tristețe, cum ar fi atunci când cineva a pierdut pe cineva drag, decoratul poate ajuta la conectarea cu amintirile pozitive ale acelui prieten sau membru al familiei.

2. Îi va face pe vecinii dvs. să vă placă

Un studiu a arătat că oamenii cărora li s-au arătat fotografii cu case îi considerau pe locuitorii unei case împodobite cu decor de Crăciun ca fiind mai prietenoși și mai sociabili, față de case fără decor. Casele decorate erau văzute ca fiind mai „deschise” sau mai accesibile, indiferent dacă locuitorii lor au interacționat sau nu cu vecinii lor. Acest lucru are mult sens; dacă toată lumea din cartier decorează și vă alăturați, aceasta stimulează sentimentul de comunitate.

3. Deserturi de Crăciun

A spus cineva cozonac? OK, deci poate că nu sunt o decorațiune Crăciun, din punct de vedere tehnic, dar credem că coacerea timpurie a prăjiturilor este un motiv bun pentru a vă bucura. Deserturile sunt una dintre cele mai bune părți ale sezonului de sărbători și nu există niciun motiv pentru care nu vă puteți bucura de ele în orice zi a anului. Amestecați una sau mai multe dintre aceste delicatese dulci pentru a vă eleva starea de spirit.

4. Se face frig și întuneric

Pe măsură ce vremea se apropie de îngheț, la începutul lunilor de iarnă, nu există cu adevărat niciun motiv pentru a nu vă bucura de cel mai confortabil decor de Crăciun. Ați scos deja eșarfele și puloverele călduroase, așa că mergeți mai departe și scoateți și păturile în carouri, lumânările parfumate veșnic verzi și instalațiile. De asemenea, credem că confortul luminilor sclipitoare și a ciocolatei fierbinți de lângă un șemineu este modalitatea perfectă de a combate depresia de iarnă.

5. Cântați o melodie nouă

Știm că oamenii au sentimente mixte în legătură cu colindele, dar nu există un moment mai bun pentru a cânta muzică de Crăciun decât în ​​timp ce decorați, iar mulți artiști lansează noi melodii de sărbători în această perioadă. În plus, ați ascultat aceleași hituri Top 40 hit-uri. Este timpul ca muzica de Crăciun să strălucească.

6. Pentru a petrece mai mult timp cu familia

Cu toate petrecerile și cumpărăturile, sezonul se poate transforma într-un mare învălmășeală. Alocați timp pentru a decora mai devreme, astfel încât să vă puteți relaxa și să vă bucurați cu adevărat de acest moment, împreună cu familia, înainte de a începe toată nebunia. Alegeți o activitate practică la care puteți lucra împreună, cum ar fi o casă de turtă dulce sau ornamente DIY ușoare pentru copii.

7. Veți avea mai mult timp pentru tradițiile de sărbători

Deoarece există atât de multe tradiții de Crăciun la care să participați, ele tind să se îngrămădească simultan, ceea ce poate face sezonul mai stresant. Dar, dacă vă ocupați de decorațiuni mai devreme, vei avea un lucru mai puțin de care să vă ocupați între colindat, cumpărături de sărbători și, bineînțeles, împachetarea tuturor acelor cadouri. În plus, dacă ambalarea elegantă a cutiilor nu este punctul dvs. forte, folosiți timpul suplimentar pentru a învăța să împachetați cadouri ca un profesionist.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS