4.5 C
Craiova
joi, 28 ianuarie, 2021
Știri de ultima oră Advertoriale Telekom România susține antreprenorii români prin Garanția de 10 pentru business

Telekom România susține antreprenorii români prin Garanția de 10 pentru business

Telekom România, unul din principalii operatori de telecomunicaţii din România, s-a poziționat de-a lungul timpului că susţinător al business-urilor din România.

Pentru mediul de business, în această perioadă de incertitudine, este foarte important să aibă susținerea furnizorilor săi. În acest context, antreprenorii au nevoie de sprijin continuu și de aceea Telekom România reamintește cele zece promisiuni reale de susţinere a bunei funcţionări a afacerilor, integrate într-un Certificat de garanție pentru business.

Concret, Telekom România își continuă, și în această perioadă, angajamentul față de clienții săi antreprenori de a le oferi soluții de telecomunicaţii complete, securizate şi performanțe, dar și soluții de digitalizare a business-ului și prezență online.

„Cu toții traversăm o perioadă dificilă, greu de gestionat. La Telekom ne asumăm în mod deschis, într-un context dificil pentru întreaga societate, susținerea businessurilor din România. Și credem că garanțiile sunt necesare astăzi, când fiecare antreprenor are nevoie să știe pe cine se poate baza pentru continuitatea afacerii”, explică Andreea Cramer, Director de Marketing Segment Business Telekom România.

Iată şi cele 10 garanţii de business, inclusiv într-o versiune video

  1. SERVICII NELIMITATE DE COMUNICAȚII

Antreprenorii se pot bucură de soluții de comunicații nelimitate, la super prețuri, ușor de folosit de la birou sau când lucrează de la distanță.

  1. REȚEA DE BUSINESS SECURIZATĂ

Businessul este în siguranță prin servicii de comunicații securizate, cărora li se pot adăuga soluții de securitate dintr-un portofoliu diversificat, potrivit pentru orice nevoie.

  1. EXPERIENȚĂ PREMIUM, CU ADEVĂRAT DE BUSINESS

Fie că vorbim despre digitalizare, fie despre suport tehnic, antreprenorii se pot baza în orice situație pe o echipă de experți care lucrează cu cei mai puternici și inovatori parteneri tehnologici.

  1. ALĂTURI DE ȚINE 24/7

Antreprenorii lucrează fără griji, știind că pentru orice solicitare au o echipa performantă de Customer Care disponibilă non-stop, dar și că își pot gestiona singuri serviciile, oricând și de oriunde, cu aplicația MyAccount.

  1. SOLUȚII DE CONTINUITATE A AFACERII

Antreprenorii pot conta oricând pe Telekom să găsească soluții de continuitate a afacerii, într-o formă adaptată nevoilor business-ului.

  1. REȚEA DE TOP

Afacerile se pot baza pe o rețea de top, o rețea stabilă care a trecut cu brio testul dificil al pandemiei când traficul a crescut semnificativ; o rețea securizată, în care se investește continuu pentru extinderea capacității acesteia.

  1. ALĂTURI DE ȚINE ÎN PROCESUL DE DIGITALIZARE

Telekom va fi alături de afacerile românești la fiecare pas către un business digital oferind sprijin în tot procesul, de la prezență și campanii online până la transformarea digitală a afacerii.

  1. TE AJUTĂM SĂ ÎȚI DOTEZI BUSINESSUL CU ECHIPAMENTE

Antreprenorii își pot dota business-ul cu tot ce au nevoie, având la dispoziție, pe lângă conectivitate nelimitată, și un portofoliu diversificat de echipamente, cu flexibilitate la achiziție.

  1. OFERTE ADAPTATE BUSINESS-ULUI TĂU

Antreprenorii se pot concentra pe ce este important în business, știind că Telekom le va asigura mereu servicii personalizate, aliniate nevoilor lor.

  1. NE PASĂ DE SOCIETATE ȘI DE EDUCAȚIA COPIILOR NOȘTRI

Copiii au parte de un proces educațional adaptat zilelor noastre, care le oferă libertatea de a se dezvoltă și care le deschide uși către oportunități viitoare, pentru că Telekom a investit și va investi în continuare în educație.

Află mai multe pe telekom.ro/business.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

În Oltenia, 41.200 de beneficiari au primit tichete sociale

Peste 278.000 de pensionari de peste 75 de ani,...

ȘTIRI GdS

„Game of Thrones” s-ar putea putea întoarce sub formă...

Franciza "Game of Thrones" ar putea fi extinsă la animaţie într-o nouă serie pentru serviciul de streaming HBO Max, relatează joi Reuters. Acesta...
00:03:47

Ponturi pentru vacanță în pandemie: Plaja Hel Beach, Polonia

Plecarea în vacanță pe timp de pandemie nu este misiune imposibilă, chiar dacă multe restricții de călătorie sunt încă în vigoare și numeroase zboruri...

Festivalul de Film de la Cannes, amânat pentru luna...

Festivalul de Film de la Cannes, programat să aibă loc în perioada 11 şi 22 mai a fost amânat pentru 6-17 iulie 2021, au transmis...

Toyota a redevenit cel mai mare constructor auto în...

Constructorul auto japonez Toyota a trecut, anul trecut, în faţa rivalului german Volkswagen, redevenind cel mai mare constructor auto mondial, graţie unor vânzări robuste...

Pamela Anderson s-a măritat a 6-a oară. Cine este...

Pamela Anderson s-a măritat a 6-a oară cu garda ei de corp, Dan Hayhurst, de care s-a îndrăgostit chiar în timpul pandemiei de coronavirus,...

Comunicat de presă privind lansarea proiectului „Creșterea eficienței energetice...

Numele beneficiarului: SPITALUL MUNICIPAL " PROF. DR. IRINEL POPESCU" BĂILEȘTIObiectivele proiectului: Obiectivul general al proiectului „Reabilitare termică și energetică a construcției denumită: Creșterea eficienței...