11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeDr. Gabriel Radu, despre estetica facială: Pacientele vin la clinică pentru anumite defecte, însă trebuie să începem cu zonele strategice

Dr. Gabriel Radu, despre estetica facială: Pacientele vin la clinică pentru anumite defecte, însă trebuie să începem cu zonele strategice

De multe ori, când o femeie ia decizia de a merge la un specialist pentru rejuvenarea facială, face acest lucru pentru că vrea să scape de cearcăne, de riduri sau de șanțurile adâncite de pe chip (șanțurile nazolabiale). Dar înainte de acestea, trebuie să intervenim asupra zonelor strategice, explică dr. Gabriel Radu, managerul Estetic Boutique, spitalul craiovean autorizat pentru chirurgie plastică.

Tehnici revoluționare pentru reconturarea feței

Medicul Gabriel Radu folosește la Estetic Boutique tehnicile revoluționare MD codes, prin care toată fața este împărțită în puncte specifice, după care se pot face injectări cu acid hialurionic care revolumizează chipul și inversează procesul de resorbție osoasă ce apare odată cu trecerea timpului. Practic, se reconturează fața.

„Se injectează acid hialuronic în plan profund sau subcutanat, iar planul se alege în funcție de zona tratată și de efectul dorit. Este un fel de lifting facial realizat prin injectare, dar este mai mult de atât pentru că aduce și volum în zonele în care lipsește și îmbunătățește calitatea pielii. Diminuează și ridurile superficiale. Dar cestea sunt efecte secundare. Efectele principale sunt liftingul și restabilirea volumului”, detaliază specialistul.

Acesta spune că, pentru a acționa strategic, se începe cu tratarea zonei pomeților, care este „fundația” feței, apoi se continuă cu conturul format de tâmple, linie mandibulară, bărbie. Abia apoi se trece la detaliile care sunt, de fapt, cele pentru care pacientul vine, de regulă, la clinică. De exemplu, cearcănele sau șanțurile nazo-labiale. „Fundația și conturul duc automat la îmbunătățirea acestora, chiar dacă tratamentul propriu-zis se face oarecum la distanță de zonele unde este defectul observat de pacient”, precizează dr. Radu.

Efect vizibil și durabil

Acidul hialuronic folosit la Estetic Boutique la EB este Juvederm Voluma sau Juvederm Volux, iar efectul său durează până la 24 de luni. „Acest lucru nu înseamnă, însă, că timp de doi ani pacientul nu trebuie să mai vină la control și retușuri. Până se ajunge la un rezultat stabil, cantitățile injectate trebuie să fie corecte, doar la indicația medicului și variază de la o ședință la alta”, transmite medicul Gabriel Radu.

La un pacient de 50-60 de ani care nu a mai avut un astfel de tratament, este de așteptat ca în primul an să se injecteze o cantitate de 15-20 ml de acid hialuronic. Dar în anul al doilea și al treilea, cantitatea scade la 4-6 ml. „Efectul va fi perpetuu, el rămâne, dar trebuie întreținut”.

Iar rezultatele sunt notabile. Fața este întinerită și are un aspect natural, drept dovadă stând imaginile înainte și după publicate de centrul Estetic Boutique pe pagina oficială de Facebook.

Estetic Boutique: Craiova, strada Petru Rareş, nr. 15 și Calea Unirii, nr. 196. Telefon: 0742 040 483

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS