11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeŞtefan Stoica, preşedintele PNL Dolj: Administraţia PSD-Olguţa Vasilescu a deturnat votul din 27 septembrie!

Ştefan Stoica, preşedintele PNL Dolj: Administraţia PSD-Olguţa Vasilescu a deturnat votul din 27 septembrie!

Am decis cu unanimitate de voturi excluderea consilierului Dan Diaconu din partid. PNL Dolj se dezice de astfel de derapaje politice și nu promovează traseismul, ca mijloc de a accede cu orice preț în administrație. Comportament perfect agreat însă de PSD, așa cum a demonstrat cu vârf și îndesat, în nenumărate rânduri.

În ședințele de ieri după-amiază, BPL Craiova și BPJ Dolj au arătat că orice conduită care nu este demnă de un liberal are și consecințe. După marea ispravă de a atrage “pe furiș” de partea PSD pe Antonie Solomon, un penal dovedit de instanță și om politic de “sens giratoriu”, cum singur s-a autointitulat, PSD continuă în același stil mojic și duce votul craiovenilor din 27 septembrie în derizoriu. Condamnăm bravura administrației PSD condusă de Olguța Vasilescu de a “cumpăra” voturi și destine fără niciun fel de scrupule și de a face din asta un model pentru craioveni! Dan Diaconu a fost “mânjit” în frumosul stil pesedist și pus să tragă stânga în sus. Dragi craioveni, vă asigurăm că Partidul Național Liberal se va bate tot timpul pentru ca interesele cetățenilor să primeze, să dăm plus-valoare atunci când ne dați girul dumneavoastră.

Gestul fostului consilier liberal, de a-și bate joc de votul craiovenilor, demonstrează că nu merită calitatea de ales local, pentru care nu are nici respect şi nici responsabilitate. PNL a sancţionat imediat jocul murdar al PSD şi a eliminat din rândurile sale pe trădătorul Diaconu. Avem toleranţă zero faţă de manevrele mizerabile ale PSD. Odată cu excluderea sa din CL Craiova, vom reface majoritatea de dreapta şi misiunea primită din partea electoratului craiovean va fi dusă la îndeplinire. Procesul de depesedizare a administraţiei doljene va fi dus la capăt de PNL! Victoria din alegerile locale din septembrie a dreptei trebuie dublată de o victorie clară în alegerile parlamentare de peste două săptămâni.

Tot ieri, președintele PNL Craiova Mario Ovidiu Oprea și-a înaintat demisia, iar Marian Vasile a fost numit președinte interimar al organizației municipale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS