15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriCOMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND LANSAREA PROIECTULUI CU TITLUL “Creşterea competitivităţii DAMAR BUILD SRL”

COMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND LANSAREA PROIECTULUI CU TITLUL “Creşterea competitivităţii DAMAR BUILD SRL”

Tipul materialului: Comunicat de presa

Titlul proiectului: Cresterea competitivitatii DAMAR BUILD SRL

Numele beneficiarului: DAMAR BUILD SRL

Contract de finantare: nr. 5808/05.08.2020

Data începerii şi finalizării proiectului: 01August2019–30 Iunie2021

Codul MySMIS: 133298

Obiective proiect:

Obiectivul general al proiectului:

Obiectivul general al proiectului este cresterea competitivitatii firmei prin diversificarea lucrarilor prestate si cresterea numarului de clientice pot fi deserviti, prin achizitia de echipamente noi. Aceasta va duce la o crestere a capacitatii de executie a lucrarilor de constructie,ceea ce va permite satisfacerea unui numar mai mare de clienti la standarde mai înalte de calitate.Obiectivul general al proiectului va contribui la atingerea obiectivului general al POR 2014–2020, respectiv cresterea competitivitatiieconomice si îmbunatatirea conditiilor de viata ale comunitatilor locale si regionale prin sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri, aconditiilor infrastructurale si a serviciilor, care sa asigure o dezvoltare sustenabila a regiunilor, capabile sa gestioneze în mod eficientresursele, sa valorifice potentialul lor de inovare si de asimilare a progresului tehnologic, prin achizitionarea de echipamente noi, deultimageneratie, care vor genera cresterea competitivitatii firmei.Scopul proiectului îl constituie cresterea competitivitatiisocietatii DAMAR BUILD SRL în domeniul lucrarilor de constructii, prin marireacapacitatii de a raspunde provocarilor date de clienti persoane fizice, juridice si autoritati publice.

Obiectivele specifice ale proiectului:

1. Cresterea numarului de echipamente în perioada de implementare a proiectului de investitii.

2.Cresterea numarului mediu de salariati prin crearea a cinci noi locuri de munca si mentinerea celor existente si crestereacapacitatii de executie de lucrari.

Valoarea totala a proiectului:1,208,078.79 lei. Valoarea finantarii nerambursabile: 800,488.80lei, din care valoare nerambursabila din FEDR 680.415,48lei si valoarenerambursabila din BS 120.073,32 lei.

Localizarea proiectului: Municipiul Craiova, Strada Fintina Popova Nr. 42, jud. Dolj, regiunea Sud-Vest Oltenia, Persoana de contact: Dinca Constantina.-Telefon:0738742454; E-mail: [email protected]

(ID-15375)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS