-2 C
Craiova
miercuri, 25 noiembrie, 2020
Știri de ultima oră Bani & Afaceri Publireportaj ADR SV Oltenia vinde prin licitaţie publică bunuri scoase din funcţiune

ADR SV Oltenia vinde prin licitaţie publică bunuri scoase din funcţiune

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud – Vest Oltenia vinde prin licitaţie publică cu strigarebunuri scoase din funcţiune aparţinând instituţiei.

Licitaţia publică cu strigare va avea loc la sediul ADR SV Oltenia, Aleea Teatrului nr.1, în data de 11.11.2020, începând cu ora 10.00.

Vizualizarea autovehiculului scos la licitatie se va putea face incepand cu data de 26.10.2020, la punctul de lucru al ADR SV Oltenia din Bvd. Carol nr.19, Craiova, Dolj.

Documentele necesare în vederea participării la licitaţia. publică cu strigare se vor depune până la data de 05.11.2020, inclusiv, la sediul ADR SV Oltenia, Aleea Teatrului nr.1 Craiova.

Poate participa la licitaţie orice persoana fizică sau juridică, care prezinta urmatoarele documente:

  • copie după certificatul de înmatriculare eliberat de oficiul registrului comerţului şi de pe certificatul de înregistrare fiscală, precum si imputernicirea si actul de identitate ale persoanei care il reprezinta pe ofertant, pentru persoanele juridice
  • copie dupa actul de identitate pentru persoanele fizice;
  • dovada de achitare a garantiei de participare la licitaţie.

Garantia de participare la licitiatie este de 5% din pretul initial de vanzare.

Pentru informatii suplimentare (conditii de participare, vizionare, depunere oferta) va puteti adresa la sediul nostru sau la telefon 0726.119.506.

Citeşte şi: CEZ România a fost vândut către Macquarie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Grupare de traficanți de persoane, destructurată cu ajutorul Eurojust

Procurorii DIICOT anunță destructurarea unei grupări infracționale speclaizate în traficul de persoane. Potrivit anchetatorilor, mai multe victime au fost traficate în Finlanda, în scopul practicării prostituției.

ȘTIRI GdS

Grupare de traficanți de persoane, destructurată cu ajutorul Eurojust

Procurorii DIICOT anunță destructurarea unei grupări infracționale speclaizate în traficul de persoane. Potrivit anchetatorilor, mai multe victime au fost traficate în Finlanda, în scopul practicării prostituției.

Groapa de gunoi a Craiovei, plină ochi

În condițiile în care celula șase - C6- este încărcată până la refuz cu deșeuri, Depozitul de la Mofleni așteaptă de la...

Polițist înțepat cu un cuțit, în Fața Luncii

Un polițist a fost înțepat cu un cuțit în mână în urma unui scandal între două familii care locuiesc în cartierul Fața Luncii din Craiova. Incidentul a avut loc luni, în jurul prânzului. În urma scandalului, un bărbat a fost lovit în cap și transportat la spital. Bărbatul care l-a înhunghiat pe polițist a fost reținut pentru ultraj.

Neregulile constatate de DSP la SJU Craiova dau peste...

În plină criză a locurilor de la terapie intensivă, Direcția de Sănătate Publică Dolj forțează Spitalul Județean de Urgență din Craiova să...

Probele Covid-19, cărate cu lada pentru răcit bere şi...

Personalul de la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj (SJU Gorj) folosește pentru transportul probelor recoltate de la suspecții Covid-19 o ladă frigorifică...

Schimbări de funcții la Consiliul Județean Dolj

Ședința fulger de la Consiliul Județean Dolj s-a desfășurat în sistem on-line.