16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajADR SV Oltenia vinde prin licitaţie publică bunuri scoase din funcţiune

ADR SV Oltenia vinde prin licitaţie publică bunuri scoase din funcţiune

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud – Vest Oltenia vinde prin licitaţie publică cu strigarebunuri scoase din funcţiune aparţinând instituţiei.

Licitaţia publică cu strigare va avea loc la sediul ADR SV Oltenia, Aleea Teatrului nr.1, în data de 11.11.2020, începând cu ora 10.00.

Vizualizarea autovehiculului scos la licitatie se va putea face incepand cu data de 26.10.2020, la punctul de lucru al ADR SV Oltenia din Bvd. Carol nr.19, Craiova, Dolj.

Documentele necesare în vederea participării la licitaţia. publică cu strigare se vor depune până la data de 05.11.2020, inclusiv, la sediul ADR SV Oltenia, Aleea Teatrului nr.1 Craiova.

Poate participa la licitaţie orice persoana fizică sau juridică, care prezinta urmatoarele documente:

  • copie după certificatul de înmatriculare eliberat de oficiul registrului comerţului şi de pe certificatul de înregistrare fiscală, precum si imputernicirea si actul de identitate ale persoanei care il reprezinta pe ofertant, pentru persoanele juridice
  • copie dupa actul de identitate pentru persoanele fizice;
  • dovada de achitare a garantiei de participare la licitaţie.

Garantia de participare la licitiatie este de 5% din pretul initial de vanzare.

Pentru informatii suplimentare (conditii de participare, vizionare, depunere oferta) va puteti adresa la sediul nostru sau la telefon 0726.119.506.

Citeşte şi: CEZ România a fost vândut către Macquarie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS