2.4 C
Craiova
luni, 30 noiembrie, 2020
Știri de ultima oră Bani & Afaceri Comunicat de presă – Derulare proiect „DEZVOLTAREA DURABILĂ A FIRMEI CXLCRED IFN SRL”

Comunicat de presă – Derulare proiect „DEZVOLTAREA DURABILĂ A FIRMEI CXLCRED IFN SRL”

SC CXLCRED IFN SRL, cu sediul înMunicipiul Târgu Jiu, Str. Barajelor nr. 7, județul Gorj, cod postal 210171, România, derulează, începând cu data de 07.10.2020, proiectul “DEZVOLTAREA DURABILĂ A FIRMEI CXLCRED IFN SRL”, cod SMIS 132021, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației în calitate de Autoritate de Management a Programului Operațional Regional 2014-2020 şi Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020.

Valoarea totală a proiectului este de 1.480.645,89 lei, din care asistenţăfinanciară nerambursabilă este de 950.340,00 lei (valoarea nerambursabilă acordată din FEDR fiind de 807.789,00 lei, iar valoarea nerambursabilă acordată de la bugetul național fiind de 142.551,00 lei).

Data începerii şi finalizării proiectului: 01.07.2019 – 31.08.2021.

Proiectul se implementează Municipiul Târgu-Jiu, Strada Barajelor, Nr.7, Județul Gorj.

Obiectivul generalal proiectului „DEZVOLTAREA DURABILĂ A FIRMEI CXLCRED IFN SRL” îl constituie crearea unei unități noi prin dotarea unui spațiu existent cu utilaje necesare pentru desfășurarea unei noi activități, aceea de pregătire a terenului (CAEN 4312 – Lucrări de pregătire a terenului) și îmbunatațirea competitivității economice prin creșterea productivității muncii în IMM-uri în sectoarele competitive identificate în Strategia Națională pentru Competitivitate.Obiectivul general al proiectului este în deplină concordanță cu obiectivul general al POR 2014-2020.

Obiectivele specifice ale proiectului:

1.Achiziționarea următoarelor:

  • Excavator pe pneuri – 1 buc
  • Buldoexcavator – 1 buc
  • Panouri fotovoltaice – 2 buc
  • Servicii de consultanță scriere proiect – 1 buc-
  • Servicii de consultanță management proiect – 1 buc
  • Informare și publicitate – 1 buc (comunicat de presă începere și încheiere proiect, placă permanentă, câte un autocolant pentru fiecare utilaj achiziționat , afiș A2).

2. Creșterea numărului de angajațiInvestiția prevede creșterea numărului mediu de salariați cu 5 persoane ca urmare a realizării investiției și menținerea acestei creșteri pe întreaga perioadă de monitorizare a proiectului (3 ani după efectuarea plății finale în cadrul proiectului).Va fi angajată cel puțin o persoană din cele 5 noi angajate, dintr-o categorie defavorizată.

SC CXLCRED IFNSRL

Persoana de contact: Ramona Gabriela Boganescu

Telefon: 0763815556

Email: [email protected]

(ID-15389)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Au trecut peste eșecul cu Steaua. SCMU Craiova, victorie...

Eșecul de sâmbătă, cu Steaua (2-3), se...

ȘTIRI GdS

COMUNICAT DE PRESA PRIVIND LANSAREA PROIECTULUI CU TITLUL „...

Tipul materialului: Comunicat de presa Titlul proiectului: DEZVOLTAREA SOCIETATII DIVERS ECO TECH SRL PRIN...

Comunicat de presă-Anunț începere implementare proiect POR 2.1 A...

Titlul proiectului: „Diversificarea activității prin achiziționarea de utilaje tehnologice în cadrul SC Crist Business Capital SRL”

COMUNICAT DE PRESA PRIVIND LANSAREA PROIECTULUI CU TITLUL „DIVERSIFICAREA...

Tipul materialului: Comunicat de presa Titlul proiectului: Diversificarea activitatii Blue Motion parts SRL prin...

Telekom România susține antreprenorii români prin Garanția de 10...

Telekom România, unul din principalii operatori de telecomunicaţii din România, s-a poziționat de-a lungul timpului că susțînător al businessurilor din România.

COMUNICAT FINALIZARE PROIECT “GENOMICĂ FUNCȚIONALĂ ÎN INFECŢII SEVERE/FUSE”, COD...

UNIVERSITATEA DE MEDICINA SI FARMACIE DIN CRAIOVA, cu sediul în Localitatea Craiova, str. Petru Rares, nr. 2, Judetul Dolj, a derulat, începând...

Topul Firmelor din Dolj. Excelența în afaceri, premiată online

Ediția din acest an a Galei Topul Firmelor doljene ce vizează rezultatele anului 2019 s-a desfășurat într-un cadru inedit. Camera de Comerț...