2.4 C
Craiova
luni, 30 noiembrie, 2020
Știri de ultima oră Bani & Afaceri Publireportaj #DreptulLaBanking lansează sezonul doi al emisiunii de educație financiară

#DreptulLaBanking lansează sezonul doi al emisiunii de educație financiară

“La Taclale și Parale”

Platforma DreptulLaBanking invită publicul să se înscrie la al doilea sezon al show-ului online de educație financiară “La Taclale și Parale”. Show-ul este conceput sub forma unui concurs de cunosținte generale pe teme financiare, iar gazda emisiunii este Cabral.

Al doilea sezon include şase emisiuni, difuzate săptămânal pe Facebook pe pagina @DreptulLaBanking și pe www.dreptullabanking.ro, sâmbăta, de la ora 11.00. După succesul repurtat în vara anului 2020 în primul sezon al emisiunii online, sezonul doi aduce, pe lângă ediţia consacrată liderilor de companii, şi o emisiune pentru elevii de liceu. La ediția dedicată tinerilor  se pot înscrie elevi cu vârsta între 14 și 17 ani, împliniți la data începerii campaniei, cu consimțământul reprezentantului legal, premiul pentru câștigător fiind în valoare de 500 lei.

La emisiunile destinate adulților pot participa concurenți cu vârsta minimă de 18 ani, persoane care își doresc să capete sau să aprofundeze noțiuni de educație financiară într-un mod interactiv și plăcut. Ocupanții locurilor I și II ai primelor trei ediţii se vor înfrunta în marea finală, premiul cel mare fiind oferit de Asociația Română a Băncilor în valoare de 1.000 de euro. Câștigătorii primelor trei ediții vor beneficia de un premiu de 500 lei/per ediție.

La fiecare emisiune, Cabral va avea și un invitat special alături de care va dezbate subiecte relevante și utile din piața financiar-bancară. Participanții sunt invitați să se înscrie în perioada campaniei pe platforma www.dreptullabanking.ro la concursul „La Taclale și Parale”, completând în mod corespunzător secțiunea aferentă cu datele lor de contact.  De fiecare dată, mai puţin în cazul finalei, se va face o extragere electronică pentru concursul din săptămâna respectivă și vor fi anunțați câte 10 participanți pe ediție.

Aceştia vor intra în emisiune cu ajutorul Zoom și vor răspunde la întrebări cu ajutorul telefonului, printr-un chestionar disponibil pe platforma Kahoot! Câștigătorul este identificat automat de aceasta.

Emisiunea online își propune să interacționeze cu cât mai multe persoane interesate. Astfel, la fiecare ediție, spectatorii online primesc un cod cu ajutorul căruia pot intra în joc pentru a-și testa cunoștințele financiare. Regulamentul concursului este disponibil, în mod gratuit, pe platforma  www.dreptullabanking.ro.

Vezi prima emisiune din sezonul al II-lea

   www.dreptullabanking.ro

  Facebook @DreptulLaBankingPersoane de contact:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Au trecut peste eșecul cu Steaua. SCMU Craiova, victorie...

Eșecul de sâmbătă, cu Steaua (2-3), se...

ȘTIRI GdS

COMUNICAT DE PRESA PRIVIND LANSAREA PROIECTULUI CU TITLUL „...

Tipul materialului: Comunicat de presa Titlul proiectului: DEZVOLTAREA SOCIETATII DIVERS ECO TECH SRL PRIN...

Comunicat de presă-Anunț începere implementare proiect POR 2.1 A...

Titlul proiectului: „Diversificarea activității prin achiziționarea de utilaje tehnologice în cadrul SC Crist Business Capital SRL”

COMUNICAT DE PRESA PRIVIND LANSAREA PROIECTULUI CU TITLUL „DIVERSIFICAREA...

Tipul materialului: Comunicat de presa Titlul proiectului: Diversificarea activitatii Blue Motion parts SRL prin...

Telekom România susține antreprenorii români prin Garanția de 10...

Telekom România, unul din principalii operatori de telecomunicaţii din România, s-a poziționat de-a lungul timpului că susțînător al businessurilor din România.

COMUNICAT FINALIZARE PROIECT “GENOMICĂ FUNCȚIONALĂ ÎN INFECŢII SEVERE/FUSE”, COD...

UNIVERSITATEA DE MEDICINA SI FARMACIE DIN CRAIOVA, cu sediul în Localitatea Craiova, str. Petru Rares, nr. 2, Judetul Dolj, a derulat, începând...

Nicolae Ciucă: ”Vom repara statul! Doljul are nevoie de...

Românii au nevoie de fapte, nu de vorbe și promisiuni! Sunt omul realizărilor și al lucrului bine făcut, așa cum am demonstrat...