16.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeClinicile Vitaplus Medical aduc soluții de top în domeniul procedurilor estetice

Clinicile Vitaplus Medical aduc soluții de top în domeniul procedurilor estetice

Indiferent de vârstă, grija pentru sănătate trebuie pusă în topul listei de priorități. Pe de altă parte, preocuparea pentru felul în care arătăm este și ea din ce în ce mai mare în rândul persoanelor moderne, iar procedurile de menţinere sau reîmprospătare a aspectului corpului nostru sunt servicii la care apelăm din ce în ce mai des. Această tendință este firească și poate fi tradusă drept un semnal pozitiv, pentru că ne arată că grija pentru starea noastră de sănătate și pentru corpul nostru devin o prioritate.

Vitaplus Medical oferă, în acest, sens, cele mai bune soluții pentru rezolvarea problemelor de ordin estetic sau medical.

Echipamente de top pentru proceduri moderne de estetică medicală

Două dintre clinicile VITAPLUS sunt dotate cu echipamente și produse de top pentru efectuarea celor mai inovative proceduri estetice minim invazive: Clinica Vitaplus Independența, din str. Anul 1848, nr. 100 și clinica deschisă în această vară lângă Gară (Piața C-tin Brâncuși).

„Echipa noastră de medici a fost selectată cu deosebită atenție, fiind formată din specialiști în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă, dermatologie, medici cu competență în estetică medicală, reconstrucție și restructurare facială”, transmite echipa Vitaplus.

Procedurile estetice non-invazive câștigă tot mai mult teren în ultimii ani, în special pentru persoanele a căror piele prezintă deja urme de îmbătrânire sau care vor să-și mențină aspectul tânăr. Aceste proceduri au și un rol important asupra echilibrului emoțional. Ele îmbunătățesc semnificativ calitatea vieții, încrederea, starea psiho-emoțională și viața socială.

Proceduri minim invazive cu rezultate spectaculoase

Procedurile medicale estetice minim invazive au avantaje incontestabile: rezultatele obținute sunt spectaculoase și imediate, conferă un aspect natural. În plus, sunt înlăturate efectele adverse și riscurile pe care le implică procedurile chirurgicale.

„Este important să conștientizăm faptul că aspectul tânăr al corpului în general şi în mod particular al feţei trebuie menţinut încă de la adolescenţă, atât prin folosirea produselor dermatocosmetice, cât mai ales printr-un regim de viaţă sănătos, care să includă o alimentaţie foarte bine echilibrată, cu o hidratare riguroasă şi respectarea unui program de odihnă corect. Expunerea la soare şi la UV, în general, trebuie evitată ori de câte ori este posibil, având în vedere că aceasta reprezintă una din cele trei cauze majore de deteriorare a aspectului pielii. Pe de altă parte, odată instalate, semnele de îmbătrânire ale pielii, precum şi ridurile de expresie exagerate trebuie corectate de la instalare, deoarece astfel vor fi mult mai uşor de îndepărtat prin proceduri minime”, transmit reprezentanții Vitaplus.

Printre procedurile estetice minim invazive practicate în clinicile VITAPLUS menționăm:

  • Volumizare și conturare buze cu Juvederm Ultrasmile
  • Tratament cearcăne cu Teosyal PureSense Redensity II
  • Volumizare pomeți cu Juvederm Voluma
  • Tratament riduri cu Botox Vistabel
  • Conturare bărbie cu Juvederm Voluma
  • Terapia PRP (terapia vampir)
  • Mezoterapie

Consultația este gratuită dacă procedura este efectuată pe loc.

Pentru procedurile de terapie PRP sau mezoterapie, clinica are o ofertă specială: la 5 zone achitate în avans, a 6-a zonă este gratuită.

Detalii pe site-ul Vitaplus Medical.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS