4 C
Craiova
vineri, 23 octombrie, 2020
Știri de ultima oră Bani & Afaceri Lia Olguţa Vasilescu: Cu siguranță, nu vă vom dezamăgi!

Lia Olguţa Vasilescu: Cu siguranță, nu vă vom dezamăgi!

Dragi craioveni,

În urmă cu opt ani, am candidat la primărie cu sloganul „Craiova, meriți mai mult!“ Și am dovedit că am respectat promisiunile făcute atunci alegătorilor!

Am construit un spital nou, un stadion de fotbal și unul de atletism, un adăpost canin, un parc industrial nou, am reabilitat 70 la sută din suprafața stradală, toate parcurile și grădinile orașului, centrul vechi, școlile, am achiziționat autobuze noi și am introdus rețea de apă potabilă pe toate străzile.

Am reușit să fac toate aceste lucruri pentru ca am fost ajutată de o echipă de consilieri care nu mi-a fost ostilă și mi-a susținut proiectele. In alte localități, primarii aleși nu și-au putut îndeplini obiectivele pentru că majoritățile din consilii au avut altă viziune sau pur și simplu au vrut să blocheze activitatea primarilor. Eu vin în fața craiovenilor cu o echipă pentru care garantez că va face față tuturor provocărilor, cu o echipă de profesioniști, de personalități de prim rang ale orașului și care îmi va susține toate proiectele. Majoritatea candidaților de pe lista noastră abia acum intră in politică. Sunt oameni care s-au dedicat profesiei, dar pe care i-am convins că orașul are nevoie de ei și de experiența lor in Consiliul Local. Doi prorectori de la cele două universități de stat, un fost judecător foarte respectat, profesori universitari, avocați, medici, ingineri, economiști completează cea mai valoroasă listă a vreunui partid politic.

Am nevoie de această echipă pentru a finaliza proiectele propuse, iar orașul are nevoie să fie reprezentat de oameni cu adevărat profesioniști în domeniul lor de activitate! Dacă aveți încredere să îmi acordați votul dumneavoastră, vă rog să îmi votați și echipa și, cu siguranță, nu vă vom dezamăgi!

Lia Olguța Vasilescu

– Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ
– Executat de SC MEDIA SUD EUROPA SA – portal-www.gds.ro
– CUI Mandatar Financiar: 21200019

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Dolj: Alte 158 de cazuri noi de infectare cu...

Prefectura Dolj a anunțat că astăzi în...

ȘTIRI GdS

CEZ România a fost vândut către Macquarie

Macquarie Infrastructure and Real Assets (MIRA) a anunțat vineri dimineață că un consorţiu condus de către Macquarie European Infrastructure Fund 6 (MEIF6)...

CJ Dolj redă circuitului turistic şi cultural două cule...

CJ Dolj redă circuitului turistic şi cultural două cule din judeţ. Este vorba de Cula Izvoranu-Geblescu de la Brabova şi de Cula Cernăteștilor.

COMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND LANSAREA PROIECTULUI CU TITLUL “Creşterea...

Tipul materialului: Comunicat de presa Titlul proiectului: Cresterea competitivitatii DAMAR BUILD SRL

Clariant își extinde echipa din Podari

IMAGINEA curentă a șantierului unde se construiește fabrica clariant sunliquid®, podari, românia (credit foto: CLARIANT) Clariant și Universitatea...

COMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND LANSAREA PROIECTULUI CU TITLUL ...

Tipul materialului: Comunicat de presa Titlul proiectului: Dezvoltarea AGRIN –NATURA UTILAJESRL prin achizitia de...

Dr. Băltăreţu, Premium Estetic Dental: „Îngrijirea dinţilor costă când...

Stomatologia nu trebuie să însemne frică, anxietate sau bani mulţi. Deşi facem adesea aceste asocieri cu vizita la dentist, lucrurile pot sta...