8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajTratamente dermatologice revoluționare la Prima Clinic

Tratamente dermatologice revoluționare la Prima Clinic

Tratamentele dermatologice disponibile la ora actuală ne ajută să atingem ceea ce ne dorim cu toții „tinerețe fără bătrânețe”. La Centrul Medical Prima Clinic puteți beneficia de tratamente dermatologice de vârf, cu rezultate imediate. PRX-T33 și Dermapen4 sunt doar dintre acestea.
PRX-T33 este un tratament revoluționar, unic pentru biorevitalizarea pielii, fără ace, fără descuamare ca în cazul peelingului clasic, foarte comfortabil, cu rezultate vizibile imediat.  Inventate la sfârșitul anilor 1800 de fondatorul școlii vieneze de dermatologie, dr. Von Hebra, peelingurile chimice au avut de-a lungul anilor o evoluție extraordinară. Folosite inițial pentru a trata pistruii și alte mici imperfectiuni ale pielii, aceste tratamente au în zilele noastre o utilizare dermatologica mult mai largă. Tratamentul inovator PRX-T33: Peeling pentru Rejuvenare și Revitalizare fără ace poate fi realizat la Centrul Medical Prima Clinic, de medicul specialist dermatolog Alexandra Bocîrnea.

Tratamente dermatologice revoluționare la Prima Clinic

PRX-T33: Peeling pentru Rejuvenare și Revitalizare fără ace

PRX-T33 este un ser inovator ce combină TCA 33% (acid tricloracetic), acid kojic si peroxid de hidrogen (H2O2) ce stimulează formarea de colagen nou în piele, cu efect de biorevitalizare și regenerare.
„Tratamentul acesta este revoluționar pentru că folosește proprietățile acidului tricloracetic în concentrație mare (TCA 33%) însă este lipsit de reacțiile adverse asociate acestuia precum inrosirea pielii, senzație de usturime sau hiperpigmentare reactivă. Peroxidul de hidrogen permite penetrarea TCA în straturile profunde ale dermului pentru sinteza factorilor de creștere epiteliali, vasculari, fibroblastici adică sinteză de colagen și elastina. Efectul este de creștere a fermității cutanate, diminuarea ridurilor, a porilor și lifting facial”, explică dr. Alexandra Bocîrnea.
Tratamentul se adresează persoanelor de orice vârsta și sex, se poate aplica în zona feței, gâtului, decolteului, mâinilor.
·reducerea ridurilor fine;
·piele fotoimbatranită;
·curatarea  pielii si scaderea tendintei de formare a punctelor negre;
·piele lipsită de fermitate;
·uniformizează culoarea pielii;
·cicatrici.

În ce constă procedura:

În primul rând se curăță pielea ce urmează să fie tratată. Se aplică PRX T33 pe piele și se masează cu mișcări specifice pentru a favoriza penetrarea substanței la nivelul dermului. Se repetă aplicarea de 2-5 ori până la refacerea fermității și elasticității pielii. PRX T33 nu trebuie neutralizat, fiind suficientă îndepărtarea produsului prin comprese cu apă. Durata tratamentului este de 30 de minute. Post-procedură pielea trebuie hidratata de 2-3 ori/zi cu creme specifice.

Tratamente dermatologice revoluționare la Prima Clinic
Tratamente dermatologice revoluționare la Prima Clinic

Rezultatele sunt vizibile de la prima ședința

„Acidul kojic are efect depigmentant, iluminator și acționează cu succes pe hiperpigmentarile tenului precum melasma. De asemenea, scade riscul hiperpigmentarilor postinflamatorii asociate tratamentelor de peeling chimic cu TCA. Rezultatele sunt vizibile de la prima ședința. Pielea capătă un aspect luminos, întinerit, proaspăt, neted, iar imperfecțiunile sunt diminuate”, spune dr. Alexandra Bocîrnea, medic specialist dermatolog Prima Clinic.
Contraindicații ale peeling-ului PRX-T33 sunt sarcina, alăptarea, diabetul, infecții sau afecțiuni în zona de tratament, herpes, alergie la acid kojic, dermatita seboreică, piele iritată sau ușor iritabilă.
Tratament Dermapen 4, lider detașat în tratamentul diverselor probleme ale pielii
Un alt tratament revoluționar disponibil în cabinetul dermatologic Prima Clinic este DERMAPEN4. Dermapen 4 este lider detașat în tratamentul diverselor probleme ale pielii: cicatrici, pori dilatati, vergeturi, riduri, hiperpigmentări, fotoîmbătrânire, laxitatea pielii, uscăciunea pielii.
Dermapen 4 este un dispozitiv care se prezintă sub formă de stilou cu ace detașabile, de unică folosință, sterile, care vibrează diminuand senzațiile neplăcute. Tratamentul aduce rezultate de excepție atunci când este utilizat fie că terapie unică, fie în combinație cu alte terapii.

În ce constă tratamentul

Dr. Alexandra Bocîrnea, medic specialist dermatolog Prima Clinic spune că tratamentele cu Dermapen 4 constau în injectarea superficială, la nivelul pielii, de substanțe active: aminoacizi, enzime, vitamine si minerale.
„Spre deosebire de procedura clasică de mezoterapie, Dermapen 4 utilizează un sistem de 16 ace fine care crează 1920 de canale în piele pe secundă. Rezultatul este stimularea sintezei de colagen și elastina, mecanic prin inteparea pielii dar și crearea, de multiple canale permeabile pentru substanțele active aplicate pe piele în timpul procedurii”.
Înainte de a începe tratamentul se curata pielea, se dezinfecteaza cu solutii speciale si se aplică o cremă anestezică pentru a reduce disconfortul. Durata tratamentului este de aproximativ o oră.
„În funcție de adâncimea la care este setat aparatul in timpul tratamentului, perioada de refacerea a pielii este intre 24-72 ore (eritem si edem). În perioada de refacere se folosesc creme cicatrizante specifice și ulterior creme cu factor de protecție solară 50+, recomandate de medicul dermatolog”, spune dr. Alexandra Bocîrnea.

Când se văd rezultatele

De obicei, rezultatele sunt vizibile de la primul tratament, dar pentru a obține rezultate optime și de durată se recomandă efectuarea unui număr de patru-șase ședințe, la un interval de două-patru săptămâni și ședințe de întreținere a căror frecvență este stabilită de către medicul dermatolog. Chiar și după finalizarea sesiunilor de tratament Dermapen, pielea va continua procesul de regenerare timp de șase – 12 luni și își va modifica aspectul și textura, dacă se va respecta schema de îngrijire post-tratament recomandată de medicul dermatolog.


Dermapen se folosește pentru:

·Reîntinerirea tenului – diminuează ridurile, conferă pielii elasticitate și suport;
·Diminuarea petelor de la nivelul feței, cum ar fi melasma, lentigine sau modificări pigmentare postinflamatorii;
·Îmbunătățirea aspectului cicatricelor postacnee, dar și postoperatorii sau de altă natură;
·Îmbunătățirea aspectului vergeturilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS