4 C
Craiova
vineri, 23 octombrie, 2020
Știri de ultima oră Bani & Afaceri Comunicat de presă – Derulare proiect „DEZVOLTAREA FIRMEI SC ICLAM ECOLOGIC SRL”

Comunicat de presă – Derulare proiect „DEZVOLTAREA FIRMEI SC ICLAM ECOLOGIC SRL”

SC ICLAM ECOLOGIC SRL, cu sediul în Oraș Scornicești, România, Str. GIURGIULUI nr. 37, Sat Margineni Slobozia, județul Olt, cod poștal 235606,derulează, începând cu data de 16.09.2020, proiectul “DEZVOLTAREA FIRMEI SC ICLAM ECOLOGIC SRL”, cod SMIS 133014, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației în calitate de Autoritate de Management a Programului Operațional Regional 2014-2020 şi Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020.

Valoarea totală a proiectului este de 1.667.842,63 lei, din care asistenţăfinanciară nerambursabilă este de 947.972,51 lei (valoarea nerambursabilă acordată din FEDR fiind de 805.776,63 lei, iar valoarea nerambursabilă acordată de la bugetul național fiind de 142.195,88 lei).

Data începerii și finalizării proiectului: 01/04/2018– 30/06/2021.

Proiectul se implementeazăîn Oraș Scornicești, SatPiscani, nr. 127, Județ Olt.

Obiectivul general al proiectului îl constituie extinderea capacității unei unități existente, prin creșterea volumului de produse obținute din reciclarea deșeurilor provenite din demolări, fărăschimbarea fundamentală a procesului de producție și creșterea competitivității economice a firmei prin asimilarea progresului tehnologic și gestionarea in mod eficient a resurselor, in contextul actual al dezvoltării durabile și în acord cu tendințele europene.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt reprezentate de achiziția de bunuriși servicii, precum și creștereanumărului de angajați cu încă 5 persoane.

SC ICLAM ECOLOGIC SRL

Persoana de contact: Popescu Eleonora – Administrator

Telefon: 0744398160

Email: [email protected]

(ID-15389)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Seară plină de goluri în Liga Europa. Leverkeusen şi...

Seară nebună în Liga Europa. Nu mai...

ȘTIRI GdS

CEZ România a fost vândut către Macquarie

Macquarie Infrastructure and Real Assets (MIRA) a anunțat vineri dimineață că un consorţiu condus de către Macquarie European Infrastructure Fund 6 (MEIF6)...

CJ Dolj redă circuitului turistic şi cultural două cule...

CJ Dolj redă circuitului turistic şi cultural două cule din judeţ. Este vorba de Cula Izvoranu-Geblescu de la Brabova şi de Cula Cernăteștilor.

COMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND LANSAREA PROIECTULUI CU TITLUL “Creşterea...

Tipul materialului: Comunicat de presa Titlul proiectului: Cresterea competitivitatii DAMAR BUILD SRL

Clariant își extinde echipa din Podari

IMAGINEA curentă a șantierului unde se construiește fabrica clariant sunliquid®, podari, românia (credit foto: CLARIANT) Clariant și Universitatea...

COMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND LANSAREA PROIECTULUI CU TITLUL ...

Tipul materialului: Comunicat de presa Titlul proiectului: Dezvoltarea AGRIN –NATURA UTILAJESRL prin achizitia de...

Dr. Băltăreţu, Premium Estetic Dental: „Îngrijirea dinţilor costă când...

Stomatologia nu trebuie să însemne frică, anxietate sau bani mulţi. Deşi facem adesea aceste asocieri cu vizita la dentist, lucrurile pot sta...