21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEducatieAdmitereUniversitatea Spiru Haret foloseşte cea mai puternică platformă de E-learning din lume

Universitatea Spiru Haret foloseşte cea mai puternică platformă de E-learning din lume

Admitere online la cea mai mare instituție de învățământ superior din România pentru 4 programe de Licență și 4 programe de Masterat a Facultății de Ştiinţe Juridice, Economice şi Administrative Craiova.

În ultimele trei decenii, peste 325.000 de români au absolvit Universitatea Spiru Haret. Succesul celei mai mari 00instituţii de învăţământ superior privat din România este datorat preocupării continue pentru inovaţie în educaţie. Introducerea caracterului pluridisciplinar în învăţământul superior din România a fost realizată în premieră de Universitatea Spiru Haret, încă de la înfiinţare. Au urmat apoi multe alte premiere în domeniu, cum ar fi platforma de e-learning Blackboard sau un amplu program de informare şi consiliere a liceenilor.  

Universitatea Spiru Haret a achiziţionat din anul 2006 platforma de e-learning Blackboard, un suport online ce vine în completarea activităţii didactice tradiţionale asigurând simultan pregătirea şi evaluarea studenţilor, dar şi comunicarea cu aceştia. Cu o interfaţă prietenoasă şi uşor de utilizat, Blackboard permite derularea activităţii didactice online. În baza logării cu contul personal, studenţii au acces la cursuri şi materiale suport atât în format text, cât şi sub formă de fişiere audio-video cu grafică atractivă. Tot prin intermediul platformei, se poate consulta avizierul electronic pentru informaţii privind orarul, programarea examenelor sau notele obţinute.

La nivel de evaluare, platforma Blackboard oferă posibilitatea testării şi monitorizării computerizate a activităţii fiecărui student. Astfel, studenţii au de rezolvat aplicaţii, de creat eseuri sau de parcurs grile de evaluare pe durata întregului semestru, existând inclusiv posibilitatea de a susţine examinarea finală cu ajutorul platformei. În perioada în care activitățile de învățământ superior s-au desfășurat exclusiv online, studenții Universității Spiru Haret au beneficiat de toate avantajele celei mai performante platforme educaționale din lume.

Fii student la USH de la 1 octombrie!

Până pe 25 septembrie 2020 te mai poţi înscrie la Facultatea de Ştiinţe Juridice, Economice şi Administrative Craiova din cadrul Universităţii Spiru Haret. Contabilitate şi informatică de gestiune, Drept, Management, Administraţie public sunt cele patru programe de Licenţă a ofertei educaţionale ale centrului universitar din Bănie.

Fii şi tu #studentlaUSH de la 1 octombrie 2020! Ce trebuie să faci? Intră pe https://www.admitere.spiruharet.ro/licenta/craiova, alege programul care se potriveşte planului tău de carieră şi parcurge etapele procesului de admitere. Te aşteaptă o ofertă educaţională competitivă şi mereu adaptată cerinţelor de pe piaţa muncii. Programele de Licenţă din oferta educaţională a Universităţii Spiru Haret au un număr alocat pentru cele trei forme de învăţământ: învăţământ cu frecvenţă (IF), învăţământ cu frevenţă redusă (IFR) şi învăţământ la distanţă (ID).  

Cele 4 programe de Masterat ale Facultăţii de Ştiinţe Juridice, Economice şi Administrative Craiova din cadrul Universităţii Spiru Haret au drept misiune aprofundarea pregătirii specialistului în domeniul ales, astfel încât să-și formeze abilitățile profesionale și să facă față cu brio provocărilor profesionale, care devin din ce în ce mai complexe.

Ştiinţe penale şi criminalistică, Administraţie publică şi management în context european, Finanţe şi administraţie publică europeană, Audit intern în sistem public şi privat sunt programele de Masterat care conving să fii şi tu masterand la USH. Poţi intra pe https://www.admitere.spiruharet.ro/masterat/craiova pentru a afla toate detaliile programelor.

Universitatea Spiru Haret menţine legătura cu studenţii, absolvenţii, dar şi cu cei interesaţi de proiectele în care instituţia este angrenată prin intermediul site-ului www.spiruharet.ro sau a paginii de Facebook: https://www.facebook.com/Facultatea-de-Stiinte-Juridice-Economice-si-Administrative-Craiova-2182809062048610/ şi Instagram.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS