19.5 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăEducatieAdmiterePână la 25 septembrie, ADMITERE la cea mai mare instituție de învățământ superior privată din România

Până la 25 septembrie, ADMITERE la cea mai mare instituție de învățământ superior privată din România

• 4 programe de Licență și 4 programe de Masterat fac parte din oferta educațională pentru anul 2020 – 2021 a Facultatății de Ştiinţe Juridice, Economice şi Administrative Craiova din cadrul Universităţii Spiru Haret

Până pe 25 septembrie 2020 te mai poţi înscrie la Facultatea de Ştiinţe Juridice, Economice şi Administrative Craiova din cadrul Universităţii Spiru Haret. Contabilitate şi informatică de gestiune, Drept, Management, Administraţie public sunt cele patru programe de Licenţă a ofertei educaţionale ale centrului universitar din Bănie.

Fii şi tu #studentlaUSH de la 1 octombrie 2020! Ce trebuie să faci? Intră pe https://www.admitere.spiruharet.ro/licenta/craiova, alege programul care se potriveşte planului tău de carieră şi parcurge etapele procesului de admitere. Te aşteaptă o ofertă educaţională competitivă şi mereu adaptată cerinţelor de pe piaţa muncii. Programele de Licenţă din oferta educaţională a Universităţii Spiru Haret au un număr alocat pentru cele trei forme de învăţământ: învăţământ cu frecvenţă (IF), învăţământ cu frevenţă redusă (IFR) şi învăţământ la distanţă (ID).  

Pentru că  Universitatea Spiru Haret investeşte frecvent în resurse pentru viitorul tău, vei beneficia de stagii de practică de specialitate, activităţi de voluntariat şi locuri de muncă adaptate profilului tău educaţional. De-a lungul timpului au fost încheiate o serie de parteneriate cu jucători de top din diferite industrii de pe piaţa locală concretizate în proiecte şi programe de internship care îţi vor deschide noi orizonturi profesionale. Astfel, faci ce-ţi place şi îţi urmezi visul.

Documentele necesare în dosarul de admitere precum şi taxele de şcolarizare, se găsesc pe site-ul Universităţii Spiru Haret, AICI.

4 programe de Masterat în oferta educaţională USH de la Craiova

Dacă ai terminat studiile de Licenţă, pot fi continuate cu un program de Masterat. Cele 4 programe de Masterat ale Facultăţii de Ştiinţe Juridice, Economice şi Administrative Craiova din cadrul Universităţii Spiru Haret au drept misiune aprofundarea pregătirii specialistului în domeniul ales, astfel încât să-și formeze abilitățile profesionale și să facă față cu brio provocărilor profesionale, care devin din ce în ce mai complexe.

Ştiinţe penale şi criminalistică, Administraţie publică şi management în context european, Finanţe şi administraţie publică europeană, Audit intern în sistem public şi privat sunt programele de Masterat care conving să fii şi tu masterand la USH. Poţi intra pe https://www.admitere.spiruharet.ro/masterat/craiova pentru a afla toate detaliile programelor.

Universitatea Spiru Haret menţine legătura cu studenţii, absolvenţii, dar şi cu cei interesaţi de proiectele în care instituţia este angrenată prin intermediul site-ului www.spiruharet.ro sau a paginii de Facebook: https://www.facebook.com/Facultatea-de-Stiinte-Juridice-Economice-si-Administrative-Craiova-2182809062048610/ şi Instagram.

USH în cifre…

  • Peste 325.000 de români au absolvit Universitatea Spiru Haret
  • 3 din 4 absolvenţi USH sunt angajaţi în domeniul pe care l-au urmat pe  perioada studiilor
  • 5 centre universitare proprii în București, Brașov, Câmpulung Muscel,  Constanța și Craiova
  • 14 facultăţi
  • 32 programe de studii universitare de Licenţă
  • 28 programe de Masterat
  • 45 programe postuniversitare de formare și dezvoltare profesională  continuă acreditate sau autorizate să funcţioneze în conformitate cu  prevederile legale
  • 402 de cadre didactice ce dețin titluri universitare și doctorate în domeniu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS