22 C
Craiova
vineri, 18 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Advertoriale Cursuri de calificare profesională pentru frizerie-coafură şi manichiură-pedichiură, oferite de SC KAIZEN PERFORM SRL

Cursuri de calificare profesională pentru frizerie-coafură şi manichiură-pedichiură, oferite de SC KAIZEN PERFORM SRL

Industria frumuseţii oferă numeroase oportunităţi de angajare, indiferent dacă alegi o carieră de make-up artist, hair stylist, cosmetician, estetician sau dacă doreşti să îţi deschizi propriul salon de înfrumuseţare. Cursurile de calificare sunt acum disponibile în Craiova şi sunt primul pas către o carieră în domeniu.

Centrul educaţional destinat adulţilor SC KAIZEN PERFORM SRL vine în sprijinul celor care doresc să înveţe o meserie nouă, profitabilă şi solicitată pe piaţa muncii cu un curs de calificare profesională pentru ocupația FRIZER-COAFOR, MANICHIURIST-PEDICHIURIST, cod COR 5141.2.1. Programul de calificare este autorizat de catre Autoritatea Naţională pentru Calificări (ANC) prin Ministerul Muncii şi prin Ministerul Educaţiei.

Certificat recunoscut naţional şi internaţional

În urma promovării evaluării finale de la încheierea cursului, absolvenţii primesc un CERTIFICAT DE CALIFICARE PROFESIONALĂ recunoscut atât la nivel naţional, cât şi internaţional.

Durata cursului este de 720 de ore, cuprinzând atât activităţi teoretice, cât şi practice. „Activitatea teoretică se desfăşoară la sediul centrului nostru educațional, SC KAIZEN PERFORM SRL, din str. Ştefan cel Mare, nr. 12, Craiova, iar activităţile practice se vor derula la sediile partenerului, salonul de înfrumuseţare SI Beauty din Craiova”, menţionează reprezentanţii companiei.

O şansă la o profesie de viitor

Formatorii şi instructorii de practică din cadrul programului de calificare deţin o vastă experienţă atât în susţinerea de cursuri pentru adulţi, cât şi în industria de beauty.

„Investiţia este de 1450 lei şi include toate costurile cu organizarea cursului de calificare pentru ocupaţia FRIZER-COAFOR, MANICHIURIST-PEDICHIURIST: instruirea teoretică şi practică, suportul de curs (tipărit şi în format electronic), materialele şi echipamentele de practică, asigurarea locaţiei cursului, onorariile formatorilor, instructorilor şi evaluatorilor, taxa de examinare şi eliberarea certificatului de calificare. Practic, prin participarea la acest curs îţi poţi oferi şansa de a te lansa într-o profesie frumoasă şi din ce în ce mai apreciată, care îţi va asigura un job sigur în viitor”, spun cei de la SC KAIZEN PERFORM SRL.

Înscrierile la curs se pot face pe site-ul centrului educaţional SC KAIZEN PERFORM SRL, completând formularul de înscriere online:

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile, în ordinea completării formularelor, până cel târziu pe data de 15 octombrie 2020.

Pentru informaţii suplimentare, puteţi accesa site-ul www.kaizenperform.ro sau puteţi trimite un email la adresa: [email protected]

Persoane de contact:

Mădălina Bereanu, manager formare la centrul educaţional SC KAIZEN PERFORM SRL – Telefon: 0770.836.192

Ștefania Stoenescu, manager practică la salonul de înfrumusețare SI Beauty – Telefon: 0767.375.105

Centrul educaţional SC KAIZEN PERFORM SRL oferă şi alte oportunităţi de calificare, în numeroase meserii solicitate pe piaţa muncii: cofetar-patiser, bucătar, ospătar-chelner, lucrător în comerţ, electrician instalaţii energetice, instalator tehnico-sanitare şi gaze, zidar, pietrar, tencuitor, inspector SSM, manager proiect, expert achiziţii publice, formator, dezvoltator e-learning.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Liga 3 / Galerie foto: Universitatea II Craiova ...

Universitatea II Craiova a înregistrat vineri o...

ȘTIRI GdS

Filmele revin pe marele ecran la Inspire Cinema

Suspansul ne-a fost încercat la maximum în decursul acestei veri, în ceea ce privește redeschiderea cinematografelor la nivel național, dar și după...

Cum se va face poprirea electronică pe conturile datornicilor

Ca să nu le mai blocheze toate conturile debitorilor, ANAF pregătește poprirea electronică. Pentru a fi posibilă, Fiscul trebuie să aibă acces la conturile bancare ale datornicilor. Iată cum ar putea fi simplificate popririle de anul acesta.

Inițiative generoase pentru diversificarea ofertei culturale și turistice a...

35 de milioane de euro este valoarea principalelor investiții pe care Consiliul Județean le-a finalizat sau le are în derulare în domeniul...

Scrisoare deschisă adresată membrilor și simpatizanților USR

Ați auzit multe lucruri despre mine în această campanie și foarte puține dintre ele sunt adevărate. De aceea, am decis să mă...

ANAF nu mai face popriri, dar blochează temporar toți...

În cazul în care există debitori care nu și-au achitat sumele la termenele legale, Fiscul nu mai poate face popriri clasice pe conturi până pe 25 octombrie. Însă ANAF instituie popriri asigurătorii și sechestru asigurător, in cazul in care debitorul este suspect de neplata. Astfel că unii datornici nu se pot folosi de acei bani din propriile conturi.

Ambasadorul Elveției în România, în vizită la șantierul fabricii...

Craiova, 16 septembrie, 2020 - Clariant, companie inovatoare și sustenabilă axată pe produse chimice de specialitate, a primit recent vizita Excelenței Sale...