22 C
Craiova
vineri, 18 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Advertoriale Liviu Buică: Despre hairstyling, ca mod de viață

Liviu Buică: Despre hairstyling, ca mod de viață

Liviu Buică este numele care se află în spatele salonului Sophisticated, dar, mai întâi de toate, este un om cu o poveste dintre acelea care merită spuse.

Liviu a devenit pasionat de hairstyling în liceu, iar în clasa a XII-a lucra deja în domeniu. Era la început, plin de pasiune, plonjând cu toată efervescența în lumea coafurilor, a tunsorilor, a transformărilor părului.

Și-a pus programări în ziua bacului

Și, cu toată energia sa orientată spre această nouă pasiune, Liviu a trecut și de perioada bacalaureatului. Cum? Uitând că are examen.

„Da, am uitat, pur și simplu de BAC. Mi-am pus programări în ziua aceea, nu mi-am dat nicio clipă seama că era zi de examen. M-a sunat tata să mă întrebe cum a fost. Eu îi ziceam: Cum să fie, tata? Sunt obosit, a fost o zi grea. El insista: bine, bine, dar ce ai făcut la examen? Și eu i-am zis: păi e săptămâna viitoare”, povestește amuzat.

La începuturi, Liviu spune că l-a ajutat foarte mult încrederea interpretei Marcela Fota. „Am cunoscut-o pe interpreta Marcela Fota, care a prins drag de mine şi m-a susţinut foarte tare. M-a promovat în videoclipurile ei, mi-a pus numele pe albumele sale. Îi sunt recunoscător pentru tot ajutorul său. A fost ca o mamă pentru mine”.

„Trebuie să înveți mereu, să arăți ceva nou”

Pasiunea lui Liviu se simte din felul în care povestește despre ceea ce face. Este membru Intercoafor România, unde cunoaște periodic traineri din domeniu, e conectat la tendințele de la cel mai înalt nivel din străinătate și descoperă mereu lucruri noi. „În domeniul ăsta, cred că trebuie să îţi iei şi gradele, ca şi în învăţământ. Sunt câţiva membri din fiecare regiune a țării. Am gradele I şi II, mai e gradul III. Îmi doresc să cunosc tot ce e nou, iar pentru asta trebuie să faci sacrificii, să fii mereu conectat. Să înveți mereu, să arăți ceva nou. Dacă nu faci acum, când ai avantajul cel mai mare, al vârstei…”, spune Liviu.

Liviu Buică e apreciat pentru ceea ce știe să facă, dar și pentru ce fel de persoană este.

„Sunt oameni care vin la mine şi mă apreciază pentru ce fac, dar şi pentru că îi ascult, pur şi simplu. Uneori mă încarc, iau cu mine acasă confesiunile celor care vin aici. Dar e frumos. Iubesc ceea ce fac”, mărturisește Liviu.

Salon Sophisticated se află pe bulevardul Oltenia, bloc 1F. Telefon pentru programări: 0762059829.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Liga 1 / Hermannstadt și CFR Cluj, victorioase în...

FC Hermannstadt a învins cu scorul de...

ȘTIRI GdS

Filmele revin pe marele ecran la Inspire Cinema

Suspansul ne-a fost încercat la maximum în decursul acestei veri, în ceea ce privește redeschiderea cinematografelor la nivel național, dar și după...

Cum se va face poprirea electronică pe conturile datornicilor

Ca să nu le mai blocheze toate conturile debitorilor, ANAF pregătește poprirea electronică. Pentru a fi posibilă, Fiscul trebuie să aibă acces la conturile bancare ale datornicilor. Iată cum ar putea fi simplificate popririle de anul acesta.

Inițiative generoase pentru diversificarea ofertei culturale și turistice a...

35 de milioane de euro este valoarea principalelor investiții pe care Consiliul Județean le-a finalizat sau le are în derulare în domeniul...

Scrisoare deschisă adresată membrilor și simpatizanților USR

Ați auzit multe lucruri despre mine în această campanie și foarte puține dintre ele sunt adevărate. De aceea, am decis să mă...

ANAF nu mai face popriri, dar blochează temporar toți...

În cazul în care există debitori care nu și-au achitat sumele la termenele legale, Fiscul nu mai poate face popriri clasice pe conturi până pe 25 octombrie. Însă ANAF instituie popriri asigurătorii și sechestru asigurător, in cazul in care debitorul este suspect de neplata. Astfel că unii datornici nu se pot folosi de acei bani din propriile conturi.

Ambasadorul Elveției în România, în vizită la șantierul fabricii...

Craiova, 16 septembrie, 2020 - Clariant, companie inovatoare și sustenabilă axată pe produse chimice de specialitate, a primit recent vizita Excelenței Sale...